Nabij

Nabij - Giovanni Frazzetto | Fthsonline.com

... voor een heerlijke wandeling of fietstocht ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Vergeet de pittoreske dorpjes Twisk en Opperdoes hierbij niet. Online hotels vinden in de buurt van De Efteling, nl. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel. Geen reserveringskosten. 'Anders nabij' in kranten, tijdschriten en magazines, en op radio en tv. De uitdaging Vijf ouders schrijven op vraag en onder begeleiding van psychotherapeute An Hooghe over het leven na de dood van hun kind. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekene ... NAbij Palliatieve Terminale Zorg ... . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'om en nabij', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De nacht is nabij maakt een einde aan het grote zwijgen en het schaamtegevoel dat een al dan niet geslaagde zelfmoordpoging met zich meebrengt. Dit boek helpt ons de geest van de zelfmoordenaar te begrijpen, potentiële zelfmoordenaars te herkennen en het intense, diep verwarrende gevoel van verlies en rouw te begrijpen dat de achtergeblevenen bevangt. Heerlijk ruim en rustig wonen nabij Borne met een goede bereikbaarheid vanwege de A1 / A35 en NS station Borne. De woning is goed onderhouden en is o.a. zeer geschikt voor gezinnen en gezien de ligging ook voor bijvoorbeeld expats. Ongeveer 1) Bekant 2) Bij 3) Bij benadering 4) Bij raming 5) Bijkans 6) Bijna 7) Bijwoord 8) Bijwoord van graad 9) Circa 10) Dichtbij 11) Globaal 12) Grosso modo 13) In de buurt 14) Kira-kira 15) Min of meer 16) Naast 17) Nabij 18) Nagenoeg 19) Niet precies 20) Om en bij 21) Om en nabij 22) Omme en bij 23) Omstreeks Nabij zijn. Bij Annemarie 13 april 2020. De telefoon gaat op een, tot dan toe, rustige zondag. Een verpleegkundige vraagt me of ik een patiënt kan ondersteunen op de intensive care. Ik tref een man die door hersenletsel zwaar is aangedaan. Onder andere zijn zicht en zijn spraak zijn uitgevallen....

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Frazzetto
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Nabij.pdf

OMSCHRIJVING

'Nabij' van Giovanni Frazetto is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het eind van zijn leven met zijn dochter kan praten. Over de man die binnen drie seconden wist dat hij van de boekverkoopster hield, en die jaren later ook van de poëzie ging houden die zij verkocht. De man die niet kan kiezen tussen a good fuck en een knuffel – en die geen van tweeën krijgt.In een wereld die er steeds meer op is ingericht om alleen te zijn, vertelt Giovanni Frazzetto wat er gebeurt wanneer mensen dicht bij elkaar durven te komen. Frazzetto vertelt deze verhalen om te laten zien waarom intimiteit een levensvoorwaarde is, en wat het gebrek eraan met ons kan doen. In de traditie van Oliver Sacks vertelt hij verhalen die je nooit meer vergeet.

Wil je het boek lezen?Nabij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Frazzetto. Lezen Nabij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN