Op glad ijs

Op glad ijs - Inge Duine | Fthsonline.com

...nding gemist van Koekeloere op Nederland 3 ... Zweden - Op glad ijs! - Freeks wilde wereld - VPRO ... . Bekijk deze uitzending van "Koekeloere" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net In dit spel die je moet rijden op zeer glad ijs, hellingbanen, olie container en andere sneeuw vallen obstakels. In this game you have to ride on very slippery ice, ramps, oil container and other snow covered obstacles. U begeeft zich op glad ijs. Mr. Stansel, you are treading on thin ice. In de rubriek Op Glad IJs vraagt Schaats ... Uitzending gemist | Koekeloere, Op glad ijs op Nederland 3 ... . In de rubriek Op Glad IJs vraagt Schaatsen.nl bekende Nederlanders naar hun liefde voor schaatsen. Een verrassende 'held' op schaatsen is de in Suriname geboren vechtsporter Remy Bonjasky. Groot in Azie waar hij in Japan en Thailand niet over straat kan zonder belaagd te worden door grote hordes fans en waar hij een populariteit heeft die je kunt vergelijken met voetbalicoon Ronaldo. Volkel kan in december de schaatsen onder binden voor een nieuw evenement: 'Volkel op glad ijs'.Van 6 tot en met 15 december wordt het winterse evenement gehouden in de voortuin van zorglocatie woon-zorg centrum Sint Antonius aan de Capellerhof 60 in Volkel. Team welzijn heeft samen met Stichting vrienden van Sint Antonius en cateraar Gert-Jan van den Broek de handen ineen geslagen om de ... In een plaatsje in Brabant is niet gestrooid. Fietsers vallen en auto's botsen. De 'wouten', zoals de Brabantse jonge toeschouwers ze noemen, vallen op door hun klungeligheid. Vermakelijk filmpje ... Elke activist die op basis van een incident een bank of preventief fouillerende agent beschuldigt van oneerlijkheid begeeft zich op glad ijs. Want er zijn geen data over de werkelijkheid. Maar elke organisatie die stelt te werken met eerlijke algoritmes begeeft zich ook op glad ijs. Precies: er zijn geen data over de werkelijkheid. Lees „Op glad ijs" door Inge Duine verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Salt Lake City 2002, de Olympische Winterspelen. Topschaatster Jennifer Rose denkt dat haar vriend verwikkeld is in louc... Op glad ijs. Inge Duine debuteerde met De laatste Tour, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. 'Op glad ijs' is haar tweede thriller. Op glad ijs speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging...

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Duine
DIMENSIE
10,23 MB
BESTANDSNAAM
Op glad ijs.pdf

OMSCHRIJVING

Salt Lake City 2002, de Olympische Winterspelen. Topschaatster Jennifer Rose denkt dat haar vriend verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Inge Duine debuteerde met "De laatste Tour', een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. "Op glad ijs' is haar tweede thriller. "Op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst "Uncle Sam killed me', raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

Wil je het boek lezen?Op glad ijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Duine. Lezen Op glad ijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN