Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018

Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 - M.G.M. Hoekendijk | Fthsonline.com

...018 1e druk is een boek van M.G.M Hoekendijk uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B ... Boek: Zakboek Wetteksten voor de algemeen en buitengewoon ... ... .V.. ISBN 9789013143607 Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 is een boek van Wolters Kluwer Nederland B.V. Strafvordering en strafrecht voor de opsporingsambtenaar / 2016/2017 - Zakboeken Politie van M.G.M. Hoekendijk (boek, paperback, ISBN 9789013137750). Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar is een afgeslankte versie van de veel gebruikte... Voor een goed gebruik van het zakboek is een uitgebreid register bijgevoegd. Opzet ... Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de ... ... ... Voor een goed gebruik van het zakboek is een uitgebreid register bijgevoegd. Opzet en indeling van het zakboek zijn onveranderd. De regelgeving is bijgewerkt tot begin augustus 2014. Dit zakboek is een aanvullend deel bij de zakboeken Strafvordering voor de Opsporingsambtenaar en Strafrecht voor de Politie. Voor zoover de griffier tot een en ander buiten staat is, geschiedt dit zonder zijne medewerking en wordt van zijne verhindering aan het slot van het proces-verbaal melding gemaakt. 4 Het wordt met de beschikking en de verdere tijdens het onderzoek in de raadkamer in het geding gebrachte stukken bij de processtukken gevoegd. Zie over dit alles het Zakboek Strafrecht voor de HulpOvJ of het zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar. Politie hoeft zich niet echt druk te maken over tenlastelegging. Wel dienen uiteraard de feiten en omstandigheden met redenen van wetenschap juist en tijdig in het pv verwerkt te worden, als het even kan met decor en context (zie het zakboek Pv en Bewijsrecht). Als opsporingsambtenaar stuit u dagelijks op tal van praktijkvragen, bijvoorbeeld over de controle van voertuigen, terreurbevoegdheden op straat en geweld tegen de politie. Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar biedt hierop praktische antwoorden. Dankzij de omvangrijke inhoudsopgave en index vindt u snel wat u zoekt. Dit zakboek is een afgeslankte versie van het zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier en speciaal geschreven voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar. Het bevat een praktijkgerichte bespreking van o.m. de belangrijkste opsporingsbevoegdhed...

INFORMATIE

AUTEUR
M.G.M. Hoekendijk
DIMENSIE
6,48 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018.pdf

OMSCHRIJVING

Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 1e druk is een boek van M.G.M Hoekendijk uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013143607 Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 is een boek van Wolters Kluwer Nederland B.V.

Wil je het boek lezen?Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.G.M. Hoekendijk. Lezen Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar 2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN