De harteloze muze

De harteloze muze - Nynke Laanstra | Fthsonline.com

...al rond Fien en haar minnaar Lars zou aflopen ... De harteloze muze | Jenny's Bookcase ... . Het was ondertussen wel al een tijdje geleden dat ik De losbandige vrouw en De sluwe verleider gelezen had, dus ik was heel blij met de verduidelijkende terugblik waar De harteloze muze mee begint. De harteloze muze van Nynke Laanstra. Je bent in een pretpark wat je kent. Alles is mooi en schoon. De achtbaan belooft een thrillride te worden. Je deed 'm al eens eerder. Nu weer… maar het was lang geleden. De vo ... bol.com | De harteloze muze, Nynke Laanstra ... ... . Nu weer… maar het was lang geleden. De vorige keer was het cool. Alleen nu blijft het treintje vastzitten in de rails. Dit had ik ook een beetje met 'De harteloze muze Buy De harteloze muze 01 by Nynke Laanstra (ISBN: 9789491472626) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In De harteloze muze heeft Laanstra het accent verlegd naar de thema's haat en vergelding en is de erotiek nauwelijks een rol toebedeeld, dat vind ik toe te juichen. Op subtiele wijze lees je tussen de regels door dat de beramers van de perfecte moord op aartsschurk Lars eigenlijk net als hij geworden zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Nynke Laanstra
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
De harteloze muze.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als langvergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je doodgewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige minnares? Dan vrees je!De ooit zo imposante Lars S. is uitzinnig van woede als hij ontdekt dat hij door zijn zoon Kjell is verraden. Als represaille kidnapt hij Kjells halfzusje Stine en vlucht halsoverkop naar het buitenland. Kjell zint op allesvernietigende wraak en smeedt samen met Fien, de voormalige muze van zijn vader, een ingenieus en doortrapt plan. Wat begint als een zenuwslopende klopjacht eindigt in een sinistere ontmoeting...De harteloze muze is het meedogenloze slot van Geloof-hoop-liefde-trilogie. Een huiveringwekkend verhaal over waanzin, liefde, loyaliteit en de dood.Eerder verschenen: De losbandige vrouw - het spraakmakende debuutDe sluwe verleider - het meeslepende vervolg'De sluwe verleider: Een indrukwekkende pageturner met de juiste ingrediënten' *****-recensie en Boek van de maand augustus 2013 - Vrouwenthrillers.nlNynke Laanstra (Leeuwarden, 1965) creëert sinds haar prille jeugd al verhalen. Een ziekenhuisbed was toen haar decor en podium. De ervaringen nam ze mee in haar werk als PR-adviseur. Haar passie heeft ze omgezet in een missie: ze wil nog steeds vertellen, iets teweegbrengen, universele thema's afstoffen en deze nieuw elan verschaffen, altijd op zoek naar de controverse.

Wil je het boek lezen?De harteloze muze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nynke Laanstra. Lezen De harteloze muze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN