Ode aan het wandelen

Ode aan het wandelen - David le Breton | Fthsonline.com

...af €19,95 14 dagen bedenktijd Ode aan het wandelen (Boek) Top; Boek Nederlands ... Bureau ISBN - Ode aan het wandelen ... . Ode aan het wandelen. David Le Breton (auteur) × Zet op lijst. Ode aan het wandelen ... Wandelen, Hiking in de Aude Of het nu een aangename, ontspannen rondwandeling op-klim vrije paden of een fysiek veeleisende tocht op smalle, kronkelende steigende paden betreft: de regio rond Aude, heeft alle juiste ingrediënten voor een geweldige wandelvakantie. Bij Waerbeke verscheen het boek "Ode aan het wandelen", de Nederlandse vertali ... Ode aan het wandelen - pelgriMEER ... . Bij Waerbeke verscheen het boek "Ode aan het wandelen", de Nederlandse vertaling van "Éloge de la marche" van de Franse cultuurfilosoof en socioloog David Le Breton. Vertaler Joris Capenberghs leest een fragment. muziek: Steven Vrancken, productie: Milan T'Hooft. David Le Breton, Ode aan het wandelen, Waerbeke 2018, ISBN 978 94 92494 03 0 Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met het voornemen het voortaan rustige Ode aan het wandelen, David Le Breton - Paperback - 9789492494030 | AKO boeken In Ode aan het wandelen, het recent verschenen literaire essay van David Le Breton, komt een rijke waaier aan wandelthema's aan bod. Het is een uitnodiging om - al wandelend en al lezend - van het leven te genieten: de wandelschoenen aantrekken om even tot rust te komen, anderen te ontmoeten, als aanleiding tot een gesprek, om te lanterfanten, om in volle vrijheid halt te houden of de ... 'Wandelen opent de blik op de wereld. Het geeft je een geluksgevoel en laat je vrede hebben met wie je bent. Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met het voornemen het voortaan rustiger aan te doen en je niet langer slaafs te onderwerpen aan het hectische levensritme dat onze tijd zo kenmerkt. Wandelen is leven vanuit het ......

INFORMATIE

AUTEUR
David le Breton
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Ode aan het wandelen.pdf

OMSCHRIJVING

'Wandelen opent de blik op de wereld. Het geeft je een geluksgevoel en laat je vrede hebben met wie je bent. Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met het voornemen het voortaan rustiger aan te doen en je niet langer slaafs te onderwerpen aan het hectische levensritme dat onze tijd zo kenmerkt. Wandelen is leven vanuit het lichaam en laat je toe even op adem te komen en je opnieuw te verwonderen. Soms is wandelen een omweg om weer bij jezelf te komen en orde op zaken te stellen.'Dit essay is een uitnodiging om - al wandelend en al denkend - van het leven te genieten. De auteur getuigt van het intense plezier van het wandelen; de stapschoenen aantrekken om anderen te ontmoeten, als aanleiding tot een gesprek, om te lanterfanten, om in volle vrijheid halt te houden of de weg te vervolgen.

Wil je het boek lezen?Ode aan het wandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David le Breton. Lezen Ode aan het wandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN