PM-reeks - Kernachtig notuleren

PM-reeks - Kernachtig notuleren - R. Jans | Fthsonline.com

...oint schrijven. Kort ... PM-reeks - Kernachtig notuleren; Toezichtprogramma's voor delinquenten en forensisch psychiatrische patiënten; Gebroken wit; Met beide benen op de grond; Woordenboek Latijn / Nederlands; Van Dale Pocketwoordenboek/ Nederlands-Engels; Grieselstate II De graal van het kwaad; Harem; Strafvordering / druk 7 Kernachtig Notuleren - Pm-Reeks ... Kernachtig notuleren: een stappenplan (PM-reeks): Amazon ... ... . Visuele Communicatie Liefdesbrieven Hoe Om Handen Te Trekken Bullet Journal Lezen Logo Ideeën. Visueel notuleren, #TekenChallenge #SnelenSimpel , visual notes, sketchnotes. Schetsboeken Bullet Journal Tekening Schetsen Inspiratie. Workshop flap 'Teken je gesprek'. Kernachtig notuleren bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Kernachtig notuleren bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Kernachtig notuleren - Riny Jans pap ... Kernachtig notuleren - R. Jans - (ISBN: 9789024417254 ... ... . Visueel notuleren, #TekenChallenge #SnelenSimpel , visual notes, sketchnotes. Schetsboeken Bullet Journal Tekening Schetsen Inspiratie. Workshop flap 'Teken je gesprek'. Kernachtig notuleren bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Kernachtig notuleren bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Kernachtig notuleren - Riny Jans paperback | Nederlands | 119 blz. | 2006. Goede notulen komen alleen tot stand als er een goed samenspel is tussen voorzitter, deelnemers en notulist. notuleren en een verslag van een vergadering maken lijkt dan toch niet zo simpel. Daarom een aantal voorbeelden van een verslag van een vergadering. Ook de nodige uitleg die je als notulist bijbrengt om te leren notuleren zodat je notulen schitteren. Veel succes met deze notulen van de training AatjeManon ... Kernachtig notuleren: een stappenplan. WP Admin Kennisbankonderwerpen. Verandermanagement Zelforganisatie en zelfsturende teams . Lees ook De Positivo en de Doemdenker op acquisitie-pad Valt het doek straks voor de Hema? Flexibel werken bij de GGD West-Brabant. Kernachtig notuleren . Reeksen. PM-reeks. A pocket companion to PMI's . A pocket companion to PMI's PMBOK® Guide . Aan de slag met diversiteit . Aan de slag met teamcoaching . Achter het masker van de persoonlijkheid . Agressie in het sociaal pedagogisch werk Methodisch Notuleren: precies weten wat er in het verslag moet staan. Voor 100% alle besluiten en actiepunten herkennen. Werken met de laptop en tablet, praktische tips en trucs. Vergaderingen professioneel voorbereiden. Werken met notuleersjablonen en schrijfkaders. Versneld tekst invoeren. Kernachtig, beknopt en to the point schrijven. Kort ......

INFORMATIE

AUTEUR
R. Jans
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Kernachtig notuleren.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Kernachtig notuleren 1e druk is een boek van R. Jans uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417254 Als notulist moet u relevante informatie kunnen filteren uit alles wat tijdens een vergadering ter sprake komt. Ook moet u een logisch verslag kunnen maken van een chaotische bijeenkomst. Dat is de basis van een kwalitatief goede vergadering. Dit boek geeft u hiervoor de handvatten. Het biedt u een concreet stappenplan dat ervoor zorgt dat u met een gevoel van zekerheid uw notulen naar de deelnemers stuurt. Het boek begint met een algemeen hoofdstuk over vragen zoals Waarom vergaderen?, Waarom een verslag maken? en aan Welke eisen moet een goed verslag voldoen?. Daarna komen de drie fasen van het notuleerproces aan bod: de fase van de voorbereiding, de fase tijdens de vergadering en de fase na de vergadering. U krijgt een praktisch stappenplan aangereikt om die fasen te doorlopen. Elk hoofdstuk bevat oefeningen. In de bijlagen vindt u een aantal handige checklists, bijvoorbeeld de checklist voor het verslag. Ook staat in de bijlage een voorbeeld van een tekstfragment uit een gemeenteraadsverslag en de notulen van een Arbo-werkgroepvergadering.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Kernachtig notuleren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Jans. Lezen PM-reeks - Kernachtig notuleren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN