De man die alles zag

De man die alles zag - Deborah Levy | Fthsonline.com

...kunststudente Jennifer Moreau, zoals ze van plan waren ... Athenaeum Boekhandel | De man die alles zag, Deborah Levy ... . De man die alles zag Schrijfster: Deborah Levy (Engeland) Soort boek: psychologische roman Origineel: The Man Who Saw Everything (2019) Nederlandse vertaling: Koen Boelens Uitgever: De Geus Verschijnt: 8 oktober 2019 Omvang: 320 pagina's Uitgave: Paperback / Ebook Longlist Booker Prize 2019 Flaptekst van de roman In 1989 wordt Saul Adler aangereden op Abbey Road. … De man die alles zag Deborah Levy. In 1988 wordt ... De man die alles zag van Deborah Levy | Boek en recensies ... ... . … De man die alles zag Deborah Levy. In 1988 wordt Saul Adler aangereden op Abbey Road. Er is niets aan de hand. De jonge, beeldschone historicus kan zich gewoon nog laten fotograferen op de plek van de beroemde Beatleshoes door zijn vriendin, kunststudente Jennifer Moreau, zoals ze van plan waren. De man die alles zag Door Deborah Levy. Waardering Jouw waardering Succesvol toegevoegd. In 1988 wordt Saul Adler aangereden op Abbey Road. Er is niets aan de hand. De jonge, beeldschone historicus kan zich gewoon nog laten fotograferen op de plek van ... Fnac: De man die alles zag, Deborah Levy". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De man die alles zag. Auteur: DEBORAH LEVY Verschijningsdatum: 08/10/2019. Uitvoering: Paperback Taal: Nederlands ISBN: 9789044542691 Proza, Recensies . Dwangmatige geesten Hans Demeyer De man die alles zag . Deborah Levy . Reageer als eerste Bestel De man die alles zag van Levy, Deborah als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! In De man die alles zag volgen we historicus Saul Adler, een androgyne schoonheid met oceaanblauwe ogen. Kort nadat hij tijdens een fotoshoot op het bekende zebrapad in Abbey Road bijna aangereden wordt, maakt zijn vriendin en fotografe Jennifer een eind aan hun relatie....

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Levy
DIMENSIE
7,62 MB
BESTANDSNAAM
De man die alles zag.pdf

OMSCHRIJVING

In 1988 wordt Saul Adler aangereden op Abbey Road. Er is niets aan de hand. De jonge, beeldschone historicus kan zich gewoon nog laten fotograferen op de plek van de beroemde Beatleshoes door zijn vriendin, kunststudente Jennifer Moreau, zoals ze van plan waren. Nog dezelfde dag maakt zij het echter uit en vertrekt Saul voor onderzoek naar communistisch Oost-Berlijn, waar hij mensen ontmoet die hem zijn leven lang zullen bijblijven.In 2016 wordt Saul Adler aangereden op Abbey Road. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de dagen die volgen is hij maar nauwelijks bij bewustzijn. Oude herinneringen dringen zich op, mensen verzamelen zich rond zijn bed. Jennifer Moreau is erbij, maar er is ook iemand die ontbreekt.

Wil je het boek lezen?De man die alles zag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Levy. Lezen De man die alles zag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN