Kapitein Dick Tator

Kapitein Dick Tator - Ben Kamphuis | Fthsonline.com

...uidt niet alleen het einde van de Koude Oorlog in, maar ook het einde van de dienstplicht in Nederland ... Kapitein Dick Tator - stripinfo.be ... . Kapitein Dick Tator. Dienstreis naar het einde van de Koude Oorlog. De val van de Berlijnse Muur luidt niet alleen het einde van de Koude Oorlog in, maar ook het einde van de dienstplicht in Nederland. Tot dan zijn dienstplichtige militairen de hoeksteen van het leger. Binnen een paar jaar is het voorbij: de Sovjet-Unie stort in, de dienstplicht verdwijnt, internet en de kennissamenleving ... Wat is uw mening over Kapitein Dick Tator? Wij lezen met veel plezier wat u zelf vond van Kapitein ... bol.com | Kapitein Dick Tator, Ben Kamphuis ... ... ... Wat is uw mening over Kapitein Dick Tator? Wij lezen met veel plezier wat u zelf vond van Kapitein Dick Tator. Geef hieronder uw mening en deel deze met ons en de andere bezoekers van onze online stripwinkel. Bovendien verloten wij onder de ingestuurde meningen maandelijks een cadeaubon ter waarde van 50 euro! Kapitein Dick Tator #0. Deel: 0 Door: Kamphuis, Ben & Kamphuis, Ben Genre: Oorlog Verschenen: Week 43, oktober 2017 Uitgever: Hum Prijs: € 14.95 Schrijf een recensie. Welkom . Email adres: Wachtwoord: U kunt uzelf aanmelden met bovenstaande velden. Of een nieuw profiel aanmaken onder de knop "profiel". Kapitein Dick Tator Dienstreis naar het einde van de Koude Oorlog. Share on Facebook; Stuur naar een vriend *: *: * Afdrukken; Kapitein Dick Tator Dienstreis naar het einde van de Koude Oorlog. Auteur(s): Kamphuis, Ben. Uitgever: Hum. € 15,37. In winkelwagen . Hoeveelheid: » Aan mijn ... Kapitein Dick Tator deel 0 Dienstreis naar het einde van de wereld Prijs: € 14.95 Uitgever: Hum Week 43, oktober 2017. Tekeningen: Kamphuis, Ben Scenario: Kamphuis, Ben Genre: Oorlog, Humor ISBN: 978-9-49159-335-2 Kapitein Dick Tator. 9789491593352. ... Met de Koude Oorlog als achtergrond heeft compagniescommandant kapitein Tator te maken met mondige manschappen op bivak, tijdens marsen, op oefening in Duitsland, tijdens het bewaken van kernwapens en op rapport voor zijn bureau. Stripweb, uw online stripwinkel. De plaats om online strips uit de reeks Kapitein Dick Tator te bestellen. Een overzicht van de beschikbare Kapitein Dick Tator titels. softcover K...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Kamphuis
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
Kapitein Dick Tator.pdf

OMSCHRIJVING

Begin jaren tachtig. Als lid van de NAVO staat het Nederlandse leger al bijna 40 jaar paraat voor de onvermijdelijk geachte aanval van de Sovjet-Unie. Het grootste deel van de militairen is dienstplichtig. Maar dat vertrouwde beeld van de 20e eeuw houdt snel op te bestaan. Een herkenbare strip voor iedereen die ooit in dienst was, of daar zoveel verhalen van anderen over hoorde. Met uitgebreid dossier over o.a. de Koude Oorlog, diensplicht en de soldatenorganisatie VVDM. De Episode Guide licht de feiten achter het verhaal toe en trekt de lijn door naar het heden. Veel onderwerpen blijken nog verrassend actueel.

Wil je het boek lezen?Kapitein Dick Tator in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Kamphuis. Lezen Kapitein Dick Tator Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN