Lenig En Fit Met Stretching

Lenig En Fit Met Stretching - Dieter Grabbe | Fthsonline.com

...chen is essentieel voor je dagelijks leven, zelfs als je niet van plan bent om te gaan sporten ... 10 Stretchoefeningen Voor De Lage Rug: Voorkom Eenvoudig ... ... . Het American College of Sports Medicine raadt mensen aan om ten minste 2-3 keer per week stretchoefeningen te doen voor een gezond leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatig rekken en ... Ik schreef in mijn dagboek van afgelopen week dat ik wat moeite heb met de planning. Mijn avonden zitten vol en om er dan ook nog een paar oefeningen bij te doen, heftig! Puzzelen dus. Deze week ben ik in de ochtend, direct na het opstaan, nog wat flexibeler. Binnen een week e ... Top Honderd | Doe de split in 4 weken - Eiko ... . Deze week ben ik in de ochtend, direct na het opstaan, nog wat flexibeler. Binnen een week een spagaat leren maken. De spagaat en split zijn indrukwekkende staaltjes van lenigheid die goed van pas komen bij verschillende sporten en dans, zoals ballet, vechtsporten en yoga. Meestal kost het meerdere weken of zelfs... Echte krachtsporters hebben vaak weinig belangstelling voor lenigheid. Zij concentreren zich op kracht. Toch is lenigheid, net als kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie, een belangrijk onderdeel van je fysieke fitheid. Waarom? Wat is het belang van lenigheid? Is lenigheid te trainen? En kun je ook té lenig zijn?...

INFORMATIE

AUTEUR
Dieter Grabbe
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Lenig En Fit Met Stretching.pdf

OMSCHRIJVING

Professioneel opwarmen - workouts voor verschillende sporten - ...Elke verstandige sporter weet dat stretchen bij de training hoort. Het maakt de spieren, gewrichten en banden soepeler en verbetert de beweeglijkheid. Daarnaast voorkomt het stijfheid en rugklachten, zorgt het voor een betere doorbloeding en vermindert het het risico op blessures. Bovendien draagt stretchen bij tot een goede lichaamshouding en gaat het verkorting van de spieren tegen. Redenen genoeg om uw spieren te rekken en dit een essentieel onderdeel van uw training te laten uitmaken! In dit boek legt fitnessexpert Dieter Grabbe u uit hoe u op een verantwoorde manier kunt stretchen, zowel bij de warming-up als bij de cooling-down. Daarnaast krijgt u een speciaal Stretch&Balance-programma dat tegelijkertijd een doeltreffende fitness- en wellnessmethode is. Stretchen vermindert namelijk stress omdat u niet alleen uw lichaam ontspant, maar ook uw geest. Als u op de juiste manier stretcht, brengt u uw lichaam in topvorm en gaat u zich beter in uw vel voelen. En vooral: Stretch&Balance is eenvoudig en geschikt voor iedereen!Verder krijgt u - op maat gemaakte stretchprogramma´s voor hardlopers, fietsers, golfers, tennis-, squash- en badmintonspelers, skiërs en snowboarders - specifieke stretchoefeningen voor op het werk - een doeltreffend antistressprogrammaDieter Grabbe is een autoriteit op het gebied van persoonlijke training en gezondheidsadvies. Tegenwoordig behoren niet alleen mensen die geïnteresseerd zijn in fitness en die zijn seminars bezoeken tot zijn klanten, maar ook grote ondernemingen, prominente personen en professionele sporters.

Wil je het boek lezen?Lenig En Fit Met Stretching in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dieter Grabbe. Lezen Lenig En Fit Met Stretching Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN