Snorkelduiken

Snorkelduiken - Jo van Schalen | Fthsonline.com

...SD cursus snorkelduiken (SNOR) in? In de WOSD cursus snorkelduiken van Duikcentrum KevMic-Diving (SNOR) oefen je in het zwembad de basistechnieken van het snorkelen ... Snorkelduiken - 13 JAN 2018 ... . Je leert omgaan met je uitrusting, hoe je de snorkel leeg moet blazen, maar ook hoe je de hoekduiken moet maken. Wij geven les is allerlei spelvormen. Samenvatting over de algemene begrippen en wetmatigheden plankspringen en snorkelduiken. Dit is de basistheorie van zwemmen. Snorkelduiken is snorkelen waarbij je onder water gaat en je adem inhoudt om het onderwaterleven met eigen ogen en dichtbij te ... Snorkelduiken - NRC Webwinkel ... . Dit is de basistheorie van zwemmen. Snorkelduiken is snorkelen waarbij je onder water gaat en je adem inhoudt om het onderwaterleven met eigen ogen en dichtbij te bewonderen. Het is een fantastische manier om de onderwaterwereld te verkennen als je geen duikbrevet hebt of als duiken gewoon niet jouw ding is. Tijdens de twee snorkelduiken (elk 1 uur zwembad) leer je om comfortabel en veilig te kunnen snorkelen. Zo leer je meer over materialen, communicatie, effectief zwemmen, ontdoen van water en nog meer tips & trucs. Na het voltooien van de vaardigheden kan je een wereldwijd erkend PADI Skin Diver brevet aanvragen t.w.v. € 45,-. Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden.Het gebruik van die vele soorten spee Snorkelduiken verovert de massa dankzij het gebruik van veelsoortig speelmateriaal voor onder water. Kinderen zijn namelijk dol op de onderwaterspelletjes. In dit boek beschrijft Jo van Schalen niet alleen nieuwe speelmaterialen maar ook 45 technische leergangen en honderden speelse oefenvormen waarmee deze leergangen op een leuke en gevarieerde manier kunnen worden geoefend....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo van Schalen
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Snorkelduiken.pdf

OMSCHRIJVING

Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden.Het gebruik van die vele soorten speelmaterialen blijkt, onder meer, tot gevolg te hebben dat binnen alle vaardigheidsniveau's opdrachten samengesteld kunnen worden die haalbaar zijn voor iedereen.De aanpak van het snorkelduiken in het zwembad, met gebruikmaking van eenvoudige, eventueel zelf te maken speelmaterialen, blijkt bij de jeugd zo opvallend motiverend te werken, dat het ook bij het Nationaal Platform Zwembaden, de overkoepelende, landelijke organisatie op het gebied van opleidingen in de zwembranche, niet onopgemerkt is gebleven, en inmiddels heeft Jo van Schalen drie volwaardige snorkelvaardigheidsdiploma's ontworpen voor deze organisatie.In dit boek worden niet alleen nieuwe speelmaterialen beschreven, maar ook 45 technische leergangen en honderden speelse oefenvormen waarmee deze leergangen op een leuke en gevariëerde manier kunnen worden geoefend. Kort, duidelijk, genummerd en elk afzonderlijk begeleid met een illustratie. Allemaal uitvoerbaar in de comfortabele omgeving van het overdekte zwembad, thuis, in eigen land. In elke les kan zo gewerkt worden naar een gevoel van voldoening voor iedereen. Een gevoel dat na elke les smaakt naar meer. Voor de cursist, maar ook voor de docent.Eenmaal met veel plezier geleerd in het zwembad zal vrijwel elke snorkelaar vroeg of laat het buitenwater induiken. En daar is de milieuwinst te halen. Een snorkelaar kan immers pas dan genieten van de wereld onder water als die wereld zichtbaar en gezond is. Helder en schoon water dus. Samengevat in de stelling:Met elk kind dat je enthousiast kunt maken voor snorkelduiken creëer je een spontane ambassadeur voor gezond en zuiver oppervlaktewater.Het boek is geschreven voor iedereen die beroepsmatig of in verenigingsverband bezig is met de recreatieve zwemsporten: zweminstructeurs, zwemleiders, duikinstructeurs en sportleraren.

Wil je het boek lezen?Snorkelduiken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo van Schalen. Lezen Snorkelduiken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN