TMap NEXT in scrum

TMap NEXT in scrum - Cecile Davis | Fthsonline.com

...nt to apply it in a scrum environment; and secondly, for organisations that already work in a scrum environment ... bol.com | TMap NEXT in scrum, Cecile Davis | 9789075414585 ... ... . TMap NEXT in scrum 1e druk is een boek van Leo van der Aalst uitgegeven bij Sogetibooks. ISBN 9789075414585 Effectief testen in agile projecten In dit boek laten we zien hoe TMap® met de scrumaanpak kan worden geïntegreerd tot een agile geheel. Ict-dienstverlener Sogeti presenteerde onlangs het boek 'TMap Next in Scrum', een praktisch naslagwerk over deze testaanpak in een Agile scrum-omgeving. Het boek geeft antwoord op de vraag hoe in een scrumaanpak software kan worden getest. Het door Sogeti ontwik ... PDF TMap NEXT® in scrum - Sogeti ... . Het boek geeft antwoord op de vraag hoe in een scrumaanpak software kan worden getest. Het door Sogeti ontwikkelde TMap Next wordt internationaal toegepast bij het testen van ... TMap NEXT® in scrum Sogeti heeft voor diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren de kwaliteitsbewaking in scrumteams opgepakt. En daarmee een bijdrage geleverd aan de kortere time-to-mar-ket in combinatie met de juiste functionaliteit en bijpassende kwaliteit. TMap NEXT® in scrum; TMap NEXT - For Result-Driven Testing - overview of all books - Choos...

INFORMATIE

AUTEUR
Cecile Davis
DIMENSIE
10,36 MB
BESTANDSNAAM
TMap NEXT in scrum.pdf

OMSCHRIJVING

TMap NEXT in scrum 1e druk is een boek van Leo van der Aalst uitgegeven bij Sogetibooks. ISBN 9789075414585 Effectief testen in agile projectenIn dit boek laten we zien hoe TMap® met de scrumaanpak kan worden geïntegreerd tot een agile geheel. De ervaring heeft geleerd dat testen niet alleen een uitermate belangrijke activiteit is in een scrumaanpak. Het heeft ook tot onze visie geleid dat testen volledig geïntegreerd moet worden met deze aanpak om maximaal agile te kunnen zijn. In dit boek leggen wij onze visie uit en vertalen we deze naar concrete toepassingen. Testen zien we hierbij nadrukkelijk niet als een proces náást, maar als een integraal onderdeel ván de scrumaanpak.Als waardevolle aanvulling heeft dit boek een door Arie van Bennekum geschreven bijlage met de titel: 'Agile testen, wat te gebruiken van DSDM?'. Arie is voorzitter van het Agile Consortium International en coauteur van het Agile Manifesto.

Wil je het boek lezen?TMap NEXT in scrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cecile Davis. Lezen TMap NEXT in scrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN