Vaart maken

Vaart maken - Hans van der Loo | Fthsonline.com

...l om maar één infrastructuur aan te leggen ... 'Witte Huis wil vaart maken met heropening economie ... ... . Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vaart inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vaart en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Vaart maken (e-book) Dwars door de hoogste ... bol.com | Vaart maken (ebook), Hans van der Loo ... ... . Vaart maken (e-book) Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware omstandigheden en met een prestatielat die torenhoog ligt weten ze telkens weer het onmogelijke... Ondernemer wil vaart maken met snelle bloedtest Anja Garritsen | Innatoss Laboratories In Noord-Brabant wordt hard gewerkt aan een snelle en laagdrempelige bloedtest om te kijken of mensen Covid ... Minister Wiebes wil vaart maken met verduurzaming van woningen en gebouwen 24 apr 2020 Techniek Nederland benadrukt keer op keer dat de verduurzaming van Nederland ook nu moet doorgaan. Daarvoor krijgen we nu steun van het kabinet. Minister Wiebes trekt ... Daarmee wil hij de vaart houden in de energietransitie. GroenLinks wil vaart maken op accommodaties. 20 mei 2020. Met algemene stemmen heeft de Voorschotense raad afgelopen donderdag ingestemd met het accommodatieplan van het College. Hiermee worden een aantal projecten gestart rond de herontwikkeling van een aantal locaties in Voorschoten....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van der Loo
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
Vaart maken.pdf

OMSCHRIJVING

Vaart maken 1e druk is een boek van Hans van der Loo uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089652485 Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware omstandigheden en met een prestatielat die torenhoog ligt, weten ze telkens weer het onmogelijke te realiseren. Wat is hun geheim? Hoe slagen ze erin om onder grote druk continu op volle kracht vooruit te koersen en topprestaties te leveren? In dit boek beschrijft bestsellerauteur Hans van der Loo de fascinerende parallellen tussen de wereld van het oceaanzeilen en eigentijdse organisaties. Hij bewijst dat je slimmer, sneller en soepeler kunt veranderen, in slechts negentig dagen tijd. Hoe? Door te boosten! Door te focussen op positieve energie, op ambities en prestaties en op gedrag. Zodat er nieuwe energie ontstaat om vaart te maken. Op een wervelende manier laat hij zien hoe deze nieuwe veranderaanpak werkt. Hoe boosten de gebruikelijke verstarring en verkramping bij veranderingen doorbreekt. En hoe gedragsverandering binnen negentig dagen te realiseren is. Vaart maken is een inspiratie- en praktijkboek voor bedrijven die het roer om willen gooien! Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als adviseur, spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Kus de visie wakker, We hebben er zin in! en Energy Boost.

Wil je het boek lezen?Vaart maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van der Loo. Lezen Vaart maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN