De Mandala Als Helend Beeld

De Mandala Als Helend Beeld - D. Hüsken | Fthsonline.com

...d en Numerologie in woord, beeld en getal ... De mandala als helend beeld: Amazon.de: Husken, D ... ... .Recensie(s)De mandala is meestal een cirkelvorm, die als een grondvorm fungeert om begrippen als kosmische en universele heelheid, onder- en bovenwereld en de goddelijke toestand van onvoorwaardelijke liefde tot uitdrukking te brengen. Het boek Numerologie in woord, beeld en getal, geschreven door D. Hüsken, H. Hüsken, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Zomerweek Mandala tekenen vanuit de B ... De mandala als helend beeld - D. Husken | Boeken.com ... .95 Zomerweek Mandala tekenen vanuit de Bron Aanmelden. Leven vanuit je Hart ... Hüsken-Smit, psychosociaal kunstzinnig tekentherapeut- initiator van het Educatief Mandala Instituut - auteur van de bestseller De Mandala als Helend beeld en diverse andere boeken. Ontvang onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief Danka Husken - De mandala als helend beeld. David Fontana - De verborgen taal van het symbool. F. Bakker - Mandala en dans. Danka Husken - Groot Mandala basisboek. Rüdiger Dahlke - Mandala-werkboek. Wolfgang Hund - Al kleurend tot rust komen. (Voor de kids) Klaus Holitzka - De helende kracht van mandala's. Fredy van Weert - Mandala's kijken ... Kosten. € 439,-Tarief A € 499,-Tarief B € 579,-Tarief C Algemene voorwaarden; Begeleiding. Danka Hüsken-Smit, psychosociaal kunstzinnig tekentherapeut- initiator van het Educatief Mandala Instituut - auteur van de bestseller De Mandala als Helend beeld en diverse andere boeken.www.dankahusken.nl Willemien Geurts is al 15 jaar docent/coach mandalatekenen bij haar eigen bedrijf MandalArt....

INFORMATIE

AUTEUR
D. Hüsken
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
De Mandala Als Helend Beeld.pdf

OMSCHRIJVING

In de ronde vorm van de mandala beoefen je het proces van de stilte en word je je bewust van het Nu-moment. Je voelt jezelf heel, wat wil zeggen dat je bewust aanwezig bent in alles wat je doet. Hierbij openen je ogen zich als vanzelf voor de scheppingskracht in Al wat leeft.Aan de hand van achtergrondinformatie, oefeningen en technieken leidt deze herziene editie van De mandala als helend beeld je naar de essentie van de mandala: het ervaren van de ruimte als rustpunt in jezelf. Door op een creatieve, soms meditatieve, manier de mandala te betreden, ontmoet je het wezenlijkste deel van jezelf, datgene wat 'in stilte' meekijkt met jouw ervaringen van alledag.Het boek helpt je spelenderwijs de ruimte binnen jezelf op een creatieve manier te ontdekken. Je kunt zelf direct aan de slag gaan door:- binnen de mandalavorm te kleuren op wit, zwart of gekleurd papier;- het leren tekenen van natuurlijke, organische, bewegingen;- meditatief mandala's te tekenen;- je geboortedatum als uitgangspunt te nemen bij het tekenen;- in kruissteekmotieven of vrij te borduren;- op een zelfgemaakte mandala te mediteren;- en nog veel meer?Danka Hüsken houdt zich al vele jaren met de mandala bezig. Ze heeft meerdere boeken geschreven, waaronder het 'Groot Mandala Basisboek', 'Numerologie in woord, beeld en getal' en 'Werkboek chakratekenen'.

Wil je het boek lezen?De Mandala Als Helend Beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Hüsken. Lezen De Mandala Als Helend Beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN