De ommegang

De ommegang - Jan van Aken | Fthsonline.com

...lijkheden en beperkingen van het geheugen ... De ommegang eBook door Jan van Aken - 9789021403946 ... ... . Jan van Aken voert ons van een middeleeuwse bibliotheek in Engeland via de verwoeste gebieden langs de Zijderoute naar een kleine stad aan de Bodensee, waar koning, kardinalen, adel en geleerden strijden voor de eenheid van Europa. De ommegang is een meeslepende historische roman over de mogelijkheden en beperkingen van het geheugen. Jan van Aken voert ons van een middeleeuwse bibliotheek in Engeland via de verwoeste gebieden langs de Zijderoute naar een kleine stad aan de Bodensee, waar koning, kardinalen, adel en geleerden strijden voor de eenheid van Europa. Bekijk De Ommegang 10 in Niekerk op Hui ... Jan van Aken - De ommegang | Libris Literatuur Prijs ... . Bekijk De Ommegang 10 in Niekerk op Huispedia. Ontdek de woningwaarde, maandlasten, bereikbaarheid en de buurt Niekerk. De woning heeft een oppervlakte van 135 m2. 'De ommegang' door Jan van Aken - Onze prijs: €17,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Aken
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
De ommegang.pdf

OMSCHRIJVING

In de vroege lente van 1415, op de stoffige wegen van Italië, heeft de ambitieuze heelmeester en architect Isidorus van Rillington een ontmoeting die zijn leven totaal verandert. Isidorus' zoektocht naar kennis, die hem tot aan de rand van de wereld bracht, is daarmee voltooid. Hij besluit met zijn verworven inzichten naar Konstanz te reizen, waar op dat moment de groten der aarde bijeenkomen om de christelijke wereld van de ondergang te redden.De ommegang is een meeslepende historische roman over de mogelijkheden en beperkingen van het geheugen. Jan van Aken voert ons van een middeleeuwse bibliotheek in Engeland via de verwoeste gebieden langs de Zijderoute naar een kleine stad aan de Bodensee, waar koning, kardinalen, adel en geleerden strijden voor de eenheid van Europa.

Wil je het boek lezen?De ommegang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Aken. Lezen De ommegang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN