De vervloekte erfenis 1 het tussendoor

De vervloekte erfenis 1 het tussendoor - P.A. Milani | Fthsonline.com

...n en kwam in het licht van de fakkels te staan ... De vervloekte erfenis 1 - Het tussendoor, P.A. Milani ... ... . Haar zwarte lokken vielen Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de vervloekte graaf van ... De vervloekte erfenis. Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te verm ... Het Tussendoor (De vervloekte erfenis #1) by P.A. Milani ... . Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de vervloekte graaf van Chandi is. Deze graaf vermoordde in de Middeleeuwen een edelman, maar de edelman vervloekte ... De vervloekte erfenis 1 - Het tussendoor (eBook) P.A. Milani is een geweldige auteur. Download en lees het boek De vervloekte erfenis 1 - Het tussendoor op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De vervloekte erfenis 1 - Het tussendoor in PDF, ePUB, MOBI. Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Het Tussendoor book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Liberty is een...

INFORMATIE

AUTEUR
P.A. Milani
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
De vervloekte erfenis 1 het tussendoor.pdf

OMSCHRIJVING

Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de vervloekte graaf van Chandi is. Deze graaf vermoordde in de Middeleeuwen een edelman, maar de edelman vervloekte vervolgens de graaf. De vloek is overgegaan op Liberty. Eén van de leden van de Protectio is Jared, een aantrekkelijke jongen. Samen met Jared gaat Liberty op zoek naar de manier om de vloek op te heffen. Maar als ze gevoelens voor Jared krijgt, ontdekt ze dat ze niet vrij is in de keuze van haar levenspartner. Wat moet ze doen? Is er een toekomst voor haar met Jared? En zal het haar lukken de vloek op te heffen?Over de auteurP.A. Milani (1988) werd geboren in Iran, Teheran, en verhuisde op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Tijdens haar studie Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam hield ze zich bezig met het schrijven van artikelen voor verschillende universitaire magazines. Haar voorliefde voor het schrijven van verhalen bleek echter groter te zijn dan het produceren van wetenschappelijke artikelen. In Libris Libertas (in boeken vind je vrijheid) is haar persoonlijke levensmotto en ze hoopt de essentie van deze uitspraak op haar lezers over te brengen in het eerste deel van De vervloekte erfenis.

Wil je het boek lezen?De vervloekte erfenis 1 het tussendoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.A. Milani. Lezen De vervloekte erfenis 1 het tussendoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN