De Zweedse keuken

De Zweedse keuken - A. Mosesson | Fthsonline.com

..., maar is gemaakt op basis van moderne duurzame technieken ... Categorie:Zweedse keuken - Wikipedia ... ." De FALSTERBO wandplanken zijn een goed voorbeeld. De Zweedse keuken staat bekend als eenvoudig met een belangrijke positie voor wild, gehakt, worst, vis, vruchten en gebak. 9 relaties. Over de Zweedse keuken is in Nederland niet zo heel veel bekend. Ja, je hebt de gehaktballetjes, beroemd door Ikea, en haring in zoetzuur. Maar het land he... Hilda kookt traditionele Zweedse gerechten. Echte Husm ... Kvik - Keuken, Badkamer & Garderobe - Iedereen heeft recht ... ... ... Hilda kookt traditionele Zweedse gerechten. Echte Husmanskost. De Zweedse keuken is veel meer dan wat aangeboden wordt in de bekende Zweedse meubelzaak. Traditioneel wordt er in Zweden veel ingemaakt omdat zo de oogst van de zomer ook in de rest van het jaar kan gebruikt worden: groenten en fruit maar ook vlees en vis. Kenmerkend voor de Zweedse keuken zijn de eerlijke Keukendepot keukens: Zweedse keukens: Keukenkasten: Reeds voorgemonteerd en eventuele greepboringen zijn al verricht. Geen schroeven zichtbaar. Inclusief plinten. Indien het geen greeploze keuken betreft zijn de keukengrepen inclusief. Montage door Keukendepot geselecteerde monteurs is mogelijk. Zelf monteren; Of via een geselecteerde ... De Zweedse keuken kenmerkt zich als een gezonde keuken, met typische streekproducten zoals verschillende paddenstoelen, haring, bessen, wild en verse kruiden. Omdat de Zweedse winters lang, donker en koud zijn, zijn de Zweden erg bedreven in het opleggen en bewaren van ingrediënten. Naast wafels kent de Zweedse keuken veel lekkernijen. Gebak is er erg populair; prinsesstårta is een cake met een marsepeinlaagje, kanelbullar zijn vergelijkbaar met onze Zeeuwse bolussen, en de chokladboll is een klein chocoladeballetje met een laagje kokosrasp. Als de Zweden iets te vieren hebben wordt er vaak een Smörgåsbord voorbereid. De fameuze IKEA -balletjes, iedereen kent ze. Maar dat ook de rest van de Zweedse keuken absoluut aan de Franse of Italiaanse kan tippen, is een beter bewaard geheim. Al generaties lang kokerellen de Sami-volkeren op het ritme van de seizoenen, de vruchten ervan krijg je op onze reis naar Camp Ripan geserveerd. De Zweedse keuken is net als de andere Scandinavische keukens van oudsher eenvoudig en praktisch. Vis, wild als rådjur (ree) en älg (eland) en aardappelen vormen traditioneel de hoofdingrediënten. Vanwege de donkere dagen in de wintermaanden wordt in Zweden, net als in de overige Noordelijke landen, tussen de middag warm gegeten....

INFORMATIE

AUTEUR
A. Mosesson
DIMENSIE
3,97 MB
BESTANDSNAAM
De Zweedse keuken.pdf

OMSCHRIJVING

Tradities - Ingrediënten - Smaken - KooktechniekenOntdek de heerlijke smaken van deze kenmerkende Scandinavische keuken in een prachtig boek over een steeds populairdere en gezonde manier van koken, en handige beschrijvingen van alle authentieke ingrediënten. Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé. De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven.Door de ruim 300 inspirerende foto's is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.

Wil je het boek lezen?De Zweedse keuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Mosesson. Lezen De Zweedse keuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN