Operatie Mossad

Operatie Mossad - Gordon Thomas | Fthsonline.com

...rgelding' verwacht, die komt bedrogen uit ... Operatie Mossad - Gordon Thomas - (ISBN: 9789049101176 ... ... . De schrijver legt samenzweringen en intriges bloot maar schuwt niet zijn eigen mening te geven over de Mossad. Onder het mom van 'de waarheid' geeft hij gewoon zijn mening. Al met al komt de Mossad er wat bekaaid af. De Mossad, verkorte naam van: Hebreeuws: המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים - Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim ( uitspraak (info / uitleg)), Instituut voor Informatie-inwinning en Speciale Taken, is een van de drie organisaties binnen de Israëlische geheime dienst, naast de Aman (de geheime dienst van het Israëlisch defensieleger IDF) en de binnenlandse ... Operatie-Mossad (Onbekende bindwijze) ... Mossad - Wikipedia ... ... Operatie-Mossad (Onbekende bindwijze). Goed exemplaar | 3e druk | 1999 | paperback | Een van de meest gedurfde missies van de Israëlische geheime dienst wordt nu verfilmd in Red Sea Diving Resort. De adembenemende ope...

INFORMATIE

AUTEUR
Gordon Thomas
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Operatie Mossad.pdf

OMSCHRIJVING

Niet eerder was iemand in staat een zo gefundeerd en tegelijkertijd onthutsend beeld van de Mossad te schetsen. Thomas kreeg als eerste de gelegenheid met functionarissen en voormalige medewerkers van de Israëlische geheime dienst te spreken.In Operatie-Mossad geeft Gordon Thomas een onthullend beeld van s werelds meest geruchtmakende geheime dienst. De Mossad is een heel kleine, maar uiterst efficiënte veiligheidsdienst, die overal ter wereld een beroep kan doen op een fijnmazig netwerk van informanten en sympathisanten. De Mossad beperkt zich overigens niet tot de Arabische tegenstanders. De strijd tegen bepaalde vormen van internationale criminaliteit wordt niet geschuwd. In deze bijgewerkte versie word ook uitgebreid ingegaan op de bemoeienis van de Mossad bij het fatale ongeluk van de Britse prinses Diana en de ingewikkelde verstandhouding met de regering-Bush en diens strijd tegen het internationale terrorisme.Opzienbarend zijn de uitgebreide, maar vaak uiterst ambivalente bandentussen de Mossad en westerse geheime diensten, waaronder met name de Amerikaanse CIA.Letterlijk onmogelijk om dit boek neer te leggen.The New York TimesDit zijn verhalenvol met anecdotes, over de buitengewoon gewaagde operaties van de Israëlische geheime dienst [] Bevat veel sappig zo-te-verfilmen materiaal.Kirkus ReviewGordon Thomas is toonaangevend specialist op het gebied van internationale geheime diensten en bestsellerauteur van meer dan 50 boeken. Er zijn meer dan 45 miljoen exemplaren van verkocht. Van zijn boeken werd een aantal succesvol verfilmd. Zijn nieuwste boek is Geheime oorlogen. Een onthullend beeld van honderd jaar Britse geheime dienst (2009).

Wil je het boek lezen?Operatie Mossad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gordon Thomas. Lezen Operatie Mossad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN