Het boek der gelijkenissen

Het boek der gelijkenissen - Per Olov Enquist | Fthsonline.com

...lijkenissen is een semi-autobiografische roman van de internationale bestsellerauteur Per Olov Enquist, bekend van Het bezoek van de lijfarts ... meer dan melancholie: het boek der gelijkenissen - per ... ... . Het is 1949. Een jongen van vijftien, groeit eenzaam en onzeker op. Het boek der gelijkenissen is een semi-autobiografische roman van de internationale bestsellerauteur Per Olov Enquist, bekend van Het bezoek van de lijfarts. Het is 1949. Een jongen van vijftien, groeit eenzaam en onzeker op. Wanneer de jongen volwassen wordt vertrekt hij naar Kopenhagen en Parijs in een zelfverkozen ballingschap. Bestel Het boek der gelijkenisse ... bol.com | Het boek der gelijkenissen (ebook), Per Olov ... ... . Wanneer de jongen volwassen wordt vertrekt hij naar Kopenhagen en Parijs in een zelfverkozen ballingschap. Bestel Het boek der gelijkenissen van Per Olov Enquist. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek der gelijkenissen is een semi-autobiografische roman van de internationale bestsellerauteur Per Olov Enquist, bekend van Het bezoek van de lijfarts. Het is 1949. Een jongen van vijftien, groeit eenzaam en onzeker op. Wanneer de jongen volwassen w Het boek der gelijkenissen - Een liefdesroman book. Read 36 reviews from the world's largest community for readers. Het is 1949, hartje zomer. De vertell... Het boek der gelijkenissen is een semi-autobiografische roman van de internationale bestsellerauteur Per Olov Enquist, bekend van Het bezoek van de lijfarts. Het is 1949. Een jongen van vijftien, groeit eenzaam en onzeker op. Wanneer de jongen volwassen wordt vertrekt hij naar Kopenhagen en Parijs in een zelfverkozen ballingschap....

INFORMATIE

AUTEUR
Per Olov Enquist
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
Het boek der gelijkenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek der gelijkenissen is een semi-autobiografische roman van de internationale bestsellerauteur Per Olov Enquist, bekend van Het bezoek van de lijfarts. Het is 1949. Een jongen van vijftien, groeit eenzaam en onzeker op. Wanneer de jongen volwassen wordt vertrekt hij naar Kopenhagen en Parijs in een zelfverkozen ballingschap. Hij begint een ander leven met een nieuwe echtgenote, nieuwe liefdes en veel drank.De wijze waarop Per Olov Enquist het levensverhaal van de onbenoemde 'hij' in Het boek der gelijkenissen vormgeeft is meesterlijk. Een knap staaltje literatuur waarbij de scheidslijn tussen fictie en non-fictie flinterdun is.

Wil je het boek lezen?Het boek der gelijkenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Per Olov Enquist. Lezen Het boek der gelijkenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN