Het maakt uit hoe je sterft

Het maakt uit hoe je sterft - Thom Kloes | Fthsonline.com

...k als de stervende zich langzaam losmaakt van de omgeving, zich als het ware onthecht van familie en vrienden ... Hoe verloopt het stervensproces? | Gezondheidsplein.nl ... . Het maakt uit hoe je sterft. Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een 'grondrecht' wordt, en ongetwijfeld zal deze wens binnen afzienbare tijd steeds meer gemeengoed worden. Het maakt uit hoe je sterft online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te lat ... Het maakt uit hoe je sterft - Thom Kloes - 9789060388693 ... ... . Het maakt uit hoe je sterft online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . let op: verschijnt op 13 mei 2019Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een 'grondrecht' wordt, en ongetwijfeld zal deze wens binnen afzienbare tijd steeds meer gemeengoed worden. Wanneer je een kat namelijk nog naar een dierenarts gaat brengen omdat het zo slecht gaat op het eind heb je grote kans dat het van de stress onderweg naar de DA sterft.. Katachtigen kunnen tevens zeer lang zonder voedsel.. maar als het ook niet meer gaat drinken of het voor het beestje niet meer mogelijk is op te staan en er naartoe te lopen.. en je wil het laten inslapen.. doe het dan thuis ... Het maakt uit hoe je sterft. Visies op euthanasie. Thom Kloes... | Ingenaaid boek. € 18,50. Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Het maakt uit hoe je sterft , Visies op euthanasie - Thom Kloes Beschikbaarheid: OP VOORRAAD Prijs/st.: € 18,50 18.50 Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en Uw bijdrage maakt het verschil! ... nodigt daar ook uitdrukkelijk toe uit. ... En voor wie toch nog twijfelt: Montaigne schreef reeds in de 16e eeuw het navolgende vers, genaamd 'sterven en dood'. Als je niet weet hoe te sterven, wees dan niet ongerust. De natuur zal u in een oogwenk op de hoogte brengen....

INFORMATIE

AUTEUR
Thom Kloes
DIMENSIE
9,31 MB
BESTANDSNAAM
Het maakt uit hoe je sterft.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een "grondrecht' wordt, en ongetwijfeld zal deze wens binnen afzienbare tijd steeds meer gemeengoed worden. Maar dit werpt belangrijke vragen op, zoals: gaat het werkelijk om zelfbeschikking? En welke rol spelen drijfveren, zoals angst voor het lijden, afkeer van het verlies van waardigheid, het niet kunnen accepteren van afhankelijkheid, eenzaamheid, of het gevoel anderen tot last te zijn?Het is belangrijk dat we ons realiseren dat je bij euthanasie je levensweg niet volbrengt. Wat kan de bijzondere betekenis zijn van een laatste levensfase, wat missen we als we ons leven voor ons natuurlijke stervensmoment beëindigen? Welke invloed heeft dat op de doorgang naar een ander bewustzijn dat zich na de dood ontvouwt?Deze en andere vragen rondom levensbeëindiging worden in dit boek besproken vanuit uiteenlopende invalshoeken door auteurs die zich hier, in hun werk, vrijwel dagelijks mee bezig houden. Met bijdragen van Hans van Delden, Anton Dekkers, Steven Matthijsen, Jolien Wilmar, Michiel Marlet, Haijo Wit, Roel Amons, Jaap van de Weg, Tjaard Barnard, Joost Röselaers, Marianne de Nooij, Madeleen Winkler, Luc Vandecasteele, Ingrid Deij, Henk Bakker, Heleen de Weger en Jan Pieter van der Steen Jan.

Wil je het boek lezen?Het maakt uit hoe je sterft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thom Kloes. Lezen Het maakt uit hoe je sterft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN