Kersenhemel

Kersenhemel - Jef Aerts | Fthsonline.com

..., Groep 3 en 4. Beschrijving Beschrijving ... PDF 2016-46-3693 Onderwijsrecensies basisonderwijs 2017 - 3 ... ... . Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje. Adin en Dina zijn zulke vrienden. 'Kersenhemel' is een fijn kinderboek voor dromerige en filosofisch aangelegde kinderen. Ik zou het aanraden vanaf een jaar of zes. Je koopt dit boek in de betere boekhandel of online. Delen is lief! Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) 'Kersenhemel' door Jef Aerts - Onze prijs: €18,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Prachtige tekeningen van Sanne te Loo omlijsten dit mooie fantasievolle verhaal over vriendschap; 'Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden, Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje. Adin is zo'n vriend. Een échte. Hij sn ... Kersenhemel - Jef Aerts - Leeftijd 4+ - Google Sites ... . Adin is zo'n vriend. Een échte. Hij snapt alles wat Dina zegt. Zelfs al zegt ze niets. Kersenhemel is een prentenboek over de kracht van vriendschap en dat wordt in de eerste alinea direct stevig neergezet, opdat er geen misverstanden over ontstaan. "Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje". Adin en Dina lijken voor elkaar gemaakt, hun namen zijn zelfs anagrammen. De moeder van Adin […] Bestel Kersenhemel van Jef Aerts. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kersenhemel Jef Aerts. Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje. Adin en Dina zijn zulke vrienden. Tot Adin op een dag naar de stad gaat verhuizen. Een verhaal over weggaan en weer terugkomen. En hoe échte vriendschap altijd blijft duren. Kersenhemel - Jef Aerts (illustraties: Sanne te Loo) Jef Aerts heeft aardig wat boeken op zijn naam staan, zoals De blauwe vleugels en Vissen smelten niet. Hij won meerdere Zilveren Griffels voor zijn boeken. Hoe dan ook, ik had nog nooit iets van hem gelezen. Kersenhemel - Jef Aerts en Sanne te Loo (Querido, 2016)De moeder van Adin werkt voor de papa van Dina. Ze plukt kersen aan de fruit...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Aerts
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Kersenhemel.pdf

OMSCHRIJVING

Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje.Adin en Dina zijn zulke vrienden. Tot Adin op een dag naar de stad gaat verhuizen.Een verhaal over weggaan en weer terugkomen. En hoe échte vriendschap altijd blijft duren.

Wil je het boek lezen?Kersenhemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Aerts. Lezen Kersenhemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN