Koppijn

Koppijn - Kamal Bergman | Fthsonline.com

...n kan de uiting van een aandoening op zich zijn zoals spanningshoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn ... Hoofdpijn | Thuisarts ... . De onderliggende oorzaken en mechanismen zijn vaak nog onduidelijk.. Spanningshoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben, en het verschilt van persoon tot persoon. Spanning is niet steeds de oorzaak, maar kan wel een rol spelen bij de instandhouding van de klachten. Hoofdpijn (cefalalgie / cephalalgia) is pijn die zich manifesteert in het hoofd.Iedereen heeft weleens last van koppijn, maar de exacte klachten verschillen negen op de tien keer pe ... koppijn - WikiWoordenboek - Wiktionary ... .Iedereen heeft weleens last van koppijn, maar de exacte klachten verschillen negen op de tien keer per persoon. De mate, intensiteit en frequentie van de pijn variëren op hun beurt weer zeer sterk per soort hoofdpijn. Zo zijn migraine, clusterhoofdpijn en spanningshoofdpijn beruchte vormen van cefalalgie. Bij hoofdpijn kunnen verschillende oorzaken (tegelijk) een rol spelen. Vaak blijft de oorzaak onduidelijk. Veelvoorkomende oorzaken die vervelend zijn, maar geen ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid, staan hieronder: Ondertussen trekt het nare gevoel ook naar mijn nek, schouders, schouderbladen, ogen en wenkbrauwen en soms doen ook mijn hele kaken pijn. In no time heb ik een knallende koppijn die va...

INFORMATIE

AUTEUR
Kamal Bergman
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Koppijn.pdf

OMSCHRIJVING

Joshua's leven begint goed. Hij groeit samen met zijn broer voorspoedig op in een welvarend gezin in Amsterdam. Zijn ouders zijn vrije denkers die hun jongens veel ruimte geven. Ogenschijnlijk is er niets aan de hand. Totdat hij voor de eerste keer de zolder ontdekt. Op deze zolder maakt hij iets mee, wat hij niet kan begrijpen. Het lijkt eerst alsof hij daar nog te jong voor is, maar ook zijn ouders begrijpen het niet. Steeds vaker krijgt hij hierna te maken met iets wat in hem groeit en alle energie uit hem trekt. Zijn vrienden en ouders proberen hem te helpen. Onderzoek na onderzoek en bezoek na bezoek volgt, maar tevergeefs. Hij probeert dus maar een zo normaal mogelijk leven te leiden door met zijn vrienden te blowen op het dak, leuke meiden te versieren en te basketballen, zijn favoriete sport. Uiteindelijk wil hij echter begrijpen wat de kracht is die zijn leven langzaam maar zeker overneemt en hoe hij die kan bezweren. Hoe hij deze vloek die zijn leven langzaam maar zeker verwoest kan overwinnen.

Wil je het boek lezen?Koppijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kamal Bergman. Lezen Koppijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN