Lily Dumont

Lily Dumont - Pauline van de Ven | Fthsonline.com

...mont en anderen die je mogelijk kent.... Bestel Lily Dumont van Pauline van de Ven ... LILY DUMONT van DE VRIJE UITGEVERS - The Read Shop ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lily Dumont. 53 vind-ik-leuks. Lezers kunnen eigen foto's, filmpjes en herinneringen die verband houden met de romans op de tijdlijn zetten. Vrolijke, avontuurlijke fabrikantendochter Lily Dumont trouwt aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog met de degelijke, voorzichtige Béla en verhuist naar Boedapest. Daar draait Lily's leven eerst nog om zomerjurken, jaarlijkse feestdagen en jamm ... Lily Dumont van Pauline van de Ven | Boedapest-Nu ... . Daar draait Lily's leven eerst nog om zomerjurken, jaarlijkse feestdagen en jammerklachten over de dienstbode. Bekijk de profielen van mensen met de naam Lilly Dumont. Word lid van Facebook om in contact te komen met Lilly Dumont en anderen die je mogelijk kent.... Lily Dumont van Pauline van de Ven kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789086410064. 'Lily Dumont' door Pauline van de Ven - Onze prijs: €22,45 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Gratis verzending. Lily Dumont. 53 vind-ik-leuks. Lezers kunnen eigen foto's, filmpjes en herinneringen die verband houden met de romans op de tijdlijn zetten. Lily Dumont | ISBN 9789086410064 direct en eenv...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline van de Ven
DIMENSIE
9,81 MB
BESTANDSNAAM
Lily Dumont.pdf

OMSCHRIJVING

Epische familiekroniek vertelt het verhaal van een Nederlandse fabrikantenfamilie tussen 1879-1995.In deze driedelige familiekroniek die loopt van 1880 tot 1980 trekt Michel Dumont met zijn gezin voorbij. De geromantiseerde personages zijn gebaseerd op nagelaten geschriften van een Nijmeegse fabrikantenfamilie. Door het geheel heen wordt verband gelegd met de grote lijnen van de Europese geschiedenis. In dit tweede, zelfstandig te lezen deel trouwt vrolijke, vrijheidslievende Lily aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog met de degelijke, voorzichtige Béla en verhuist naar Boedapest. Daar draait Lily's leven eerst nog om zomerjurken, jaarlijkse feestdagen en jammerklachten over de dienstbode. Maar de moeilijke taal isoleert haar, het milieu van ambtenaren en juristen is heel anders dan het fabrikantenmilieu waar ze uit voortkomt en in Boedapest is ze niemand. Met groeiend heimwee kijkt ze uit naar de post. Wanneer haar grootste verlangen uiteindelijk in vervulling gaat mag Lily korte tijd baas over haar eigen leven zijn, een vrouw die de gebeurtenissen naar haar karakter zet. Maar dan vallen de Duitsers en de Russen Hongarije binnen en moet ze in een belegerde stad leren zich te handhaven en te overleven. Pauline van de Ven ontving de Halewijn oevreprijs.

Wil je het boek lezen?Lily Dumont in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline van de Ven. Lezen Lily Dumont Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN