Tools voor trainers - Spelen met talenten

Tools voor trainers - Spelen met talenten - Axelle de Roy | Fthsonline.com

...inrichting van jouw kamer over jou zegt. Met de prikkelende vragen uit dit spel ontdekken jongeren op een leuke en laagdrempelige manier waar ze aanleg voor hebben en hoe ze hun toekomst willen vormgeven ... Spelen met talenten - - 9789058719409 | Bruna.nl ... . Na het spelen van dit spel kunnen ze moeiteloos hun talenten, wensen en sterke kanten onder woorden brengen. Voor spelupdates en -downloads is een internetverbinding (3G of Wi-Fi) vereist alsmede voor spelonderdelen zoals het spelen met vrienden, in-app aankopen doen en advertenties bekijken. Voor bepaalde spelonderdelen, zoals het spelen met of tegen anderen of het delen van spelitems, moet de speler verbinding maken met een sociaal netwerk zoals Facebook of Google+. Voetbalvereniging USV ... PDF Kennismaken met 'Tools voor Trainers in gratis spellenworkshop ... . Voor bepaalde spelonderdelen, zoals het spelen met of tegen anderen of het delen van spelitems, moet de speler verbinding maken met een sociaal netwerk zoals Facebook of Google+. Voetbalvereniging USV Hercules werkt dit seizoen voor het eerst met een speciaal Masterplan voor de grootste talenten van de club. ... Tools voor ontwikkeling van het individu. ... waarbij ruimtelijke structuren en externe focus een belangrijke rol spelen, leren de talenten van de eredivisieclub voetballen. Blik op Talent is er om de sociale en arbeidsparticipatie in Amsterdam West te bevorderen. Wij helpen mensen uit de eenzaamheid door middel van coaching en training. Iedereen is welkom. Jong en oud, ongeacht afkomst, leeftijd, religie, seksuele geaardheid. Wij helpen buurtbewoners hun talenten en passie te (her)ontdekken en deze in te zetten. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen....

INFORMATIE

AUTEUR
Axelle de Roy
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Tools voor trainers - Spelen met talenten.pdf

OMSCHRIJVING

'Wat kan ik?''Wat wil ik?''Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?'Spelen met talenten is ontwikkeld voor begeleiders - (loopbaan)coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden - als tool om het beste uit anderen te halen, hen te inspireren en te stimuleren. Door de originele en speelse vragen kun je samen met je medewerkers, cliënten of studenten duidelijkheid krijgen over waar hun sterke kanten liggen en hoe ze daarmee concreet aan de slag kunnen gaan. Met loopbaanvragen als:'Met wie van je vrienden zou je een maand lang van baan willen ruilen?' 'Wat beschouw jij als je grootste succes op werkgebied?' 'Welke kennis of persoonlijke inzichten zou je willen doorgeven aan anderen?' Dit spel helpt mensen te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk en belangrijk vinden. Die inzichten helpen hen hun doelen helder te krijgen, waarna ze actie kunnen ondernemen om ze te verwezenlijken.

Wil je het boek lezen?Tools voor trainers - Spelen met talenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Axelle de Roy. Lezen Tools voor trainers - Spelen met talenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN