Van intuïtie naar inzicht

Van intuïtie naar inzicht - Luc van Esch | Fthsonline.com

...nalyse is een aloud ambacht binnen online marketing ... Intuïtie: luister naar je zesde zintuig en leer je eigen ... ... . De ontwikkeling van de technologie maakt analyse eenvoudiger, maar tegelijkertijd is de hoeveelheid data over en van consumenten in de afgelopen jaren geëxplodeerd. Naar wat voor verhalen zijn wij als marketeers dan op zoek? En vooral: welke verhalen weten we te vinden? In deze Special gaan we op zoek naar de inzichten die je uit de ... Inzicht is de toestand dat men iets begrijpt of als men snapt hoe iets in elkaar zit. Het is een vorm van zelfbewustzijn; hoe iemand er ... Boekintroductie Van intuitie naar inzicht - Ontdekjezelf ... ... . Het is een vorm van zelfbewustzijn; hoe iemand ergens naar kijkt. 'Inzicht' is het psychotherapeutische begrip voor het emotionele/verstandige begrijpen van de eigen psychische toestand Zo kun je dieper inzicht krijgen in je eigen leven op dit moment, wordt keuzes maken Boek: Van intuïtie naar inzicht - Geschreven door Luc van Esch Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Nieuws 'Van intuïtie naar inzicht' 7-9-2018 om 16:50. TILBURG - Op donderdag 13 september is er onder de titel 'Van intuïtie naar inzicht' een lezing met workshop door Luc van Esch bij boekhandel Gianotten Mutsaers in de Emmapassage. Het programma begint om 19.30 uur. Wil je meer op je intuïtie kunnen vertrouwen? En wil je onbekende mensen beter kunnen inschatten? Intuïtie - wat is het en hoe ontwikkel je het? Intuïtie is een woord waar iedereen wel bekend mee is. We kunnen het vanuit wetenschappelijk perspectief zien als ons onderbewuste die alle indrukken op een rijtje heeft gezet en ons laat weten wat de juiste keuze is; of we kunnen het spiritueler zien als een spontaan inzicht vanuit 'het universum'....

INFORMATIE

AUTEUR
Luc van Esch
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Van intuïtie naar inzicht.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je meer op je intuïtie kunnen vertrouwen? En wil je onbekende mensen beter kunnen inschatten? Dit boek legt uit hoe je op een simpele manier toegang tot je intuïtie krijgt.De readingtechnieken die je hiervoor worden aangereikt, kun je direct zelf toepassen. Zo kun je dieper inzicht krijgen in je eigen leven op dit moment, wordt keuzes maken eenvoudiger, worden relaties helder, open en transparant, en zal twijfel verdwijnen. Het opent je ogen en je gaat op een andere manier naar mensen en de wereld kijken.Iedereen kan zijn intuïtie ontwikkelen. Dus ook voor jou kan je intuïtie gereedschap worden waar je op kunt vertrouwen. Het werkt gemakkelijker en sneller dan je misschien van tevoren zou kunnen bedenken.Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij - net als in zijn boek - op een nuchtere manier uit wat intuïtie is en laat hij de deelnemers ervaren hoe ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

Wil je het boek lezen?Van intuïtie naar inzicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc van Esch. Lezen Van intuïtie naar inzicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN