Weerbaarheid & Hooggevoeligheid

Weerbaarheid & Hooggevoeligheid - Norma Prikanowski van Veggel | Fthsonline.com

... in de problemen kwamen door hun hooggevoeligheid ... Weerbaarheid & Hooggevoeligheid - Norma Prikanowski van ... ... . Klachten bij mensen, niet alleen kinderen maar ook volwassenen, die vaak niet begrepen werden. Een tijd waarin men over deze 'vage' en 'zweverige ... Bij hooggevoeligheid ligt de nadruk op het opmerkzaam zijn en soms last hebben van prikkels die anderen niet opmerken, prikkels die anderen langs zich heen laten gaan. Mochten we geen last hebben van die prikkels maar in staat zijn om extra informatie uit zintuigprikkels te halen, dan kunnen we dat zien als een talent. Voor mensen die in deze tijd hooggevoelig zijn ... Weerbaarheid & Hooggevoeligheid - In de Boekenkast ... . Voor mensen die in deze tijd hooggevoelig zijn voor alles wat er gebeurt en die heel graag hun weerbaarheid willen verhogen. Als therapeut kwam Norma al vroeg in aanraking met mensen die in de problemen kwamen door hun hooggevoeligheid. Klachten bij mensen, niet alleen kinderen maar ook volwassenen, die vaak niet begrepen werden. Een tijd waarin men over deze 'vage' en 'zweverige' klachten nog ... Weerbaarheid & Hooggevoeligheid online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Hit enter to search or ESC to close. Home; Over Wassili. Biografie; Nieuw boek: Geluk is deprimerend; Boeken; Op tv & video Hooggevoeligheid is een Kracht. De meeste mensen waar ik mee werk hebben een hogere gevoeligheid dan gemiddeld; anders zouden ze immers niet naar SoulNature in Almere of Amsterda toe komen. Persoonlijk zie ik hooggevoeligheid als een Kracht in plaats van als een klacht; ik zie het als een kwaliteit, je hebt er alleen mee te leren omgaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Norma Prikanowski van Veggel
DIMENSIE
7,41 MB
BESTANDSNAAM
Weerbaarheid & Hooggevoeligheid.pdf

OMSCHRIJVING

Voor mensen die in deze tijd hooggevoelig zijn voor alles wat er gebeurt en die heel graag hun weerbaarheid willen verhogen. Als therapeut kwam Norma al vroeg in aanraking met mensen die in de problemen kwamen door hun hooggevoeligheid. Klachten bij mensen, niet alleen kinderen maar ook volwassenen, die vaak niet begrepen werden. Een tijd waarin men over deze "vage' en "zweverige' klachten nog lacherig deed. Dat is inmiddels anders. Hooggevoeligen kunnen een heel scala aan boeken, artikelen, blogs en internetpagina's vinden. Zelfs in de reguliere hulpverlening zie je ontwikkelingen, al houdt men daar meestal vast aan een lineaire tegenover de noodzakelijke holistische visie.In dit boek leert Norma aan je hooggevoelige zelf om tegelijkertijd je eigen energetische lifestylecoach te zijn. Het doel is om hooggevoeligheid, en soms ook paranormale begaafdheid, aan jou inzichtelijk te maken en zo uit te leggen dat je de ontvangen kennis en informatie leert te gebruiken als een soort energetische handleiding. Norma legt op begrijpelijke en toegankelijke wijze de nieuwste reguliere en alternatieve ontwikkelingen op energetisch gebied uit en geeft daarmee inzicht in de problematiek van alle dag zoals die door hooggevoeligen wordt ervaren.Talrijke voorbeelden uit de praktijk, naast tips en oefeningen die je zelf kunt toepassen, zorgen ervoor dat je weerbaarheid toeneemt. Zo leer je omgaan met voor velen onbegrijpelijke klachten en gedragingen.Het boek is daarmee een nuttige energetische handleiding naar meer energie en balans. Eenmaal weerbaar, wordt hooggevoeligheid juist een mooie kwaliteit die je altijd in je dagelijkse leven in kunt zetten.Norma Prikanowski van Veggel is NLP hypnotherapeute, natuurgeneeskundige en energetisch therapeute, NEI-coach, kinder- en jeugdcoach en medium. Samen met haar man heeft ze een praktijk waar ze volwassenen en kinderen begeleiden in het omgaan met hun hooggevoeligheid. Tevens is ze oprichtster en hoofddocente van het HSP-instituut – Ashana Holistic Education – dat scholingen aanbiedt aan professionals. Vanuit haar deskundigheid heeft ze inmiddels honderden HSP-ers mogen trainen en coachen om weerbaar te zijn in hun hooggevoeligheid.

Wil je het boek lezen?Weerbaarheid & Hooggevoeligheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Norma Prikanowski van Veggel. Lezen Weerbaarheid & Hooggevoeligheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN