Bierwandelboek België

Bierwandelboek België - Pauline Moulin | Fthsonline.com

...e klantenservice Veilig betalen Fnac: Een verfrissende manier om België te ontdekken, Bierwandelboek België, Pauline Moulin" ... Boek review: Bierwandelboek België | Biergenot ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Bierwandelboek België | Pauline Moulin. Een verfrissende manier om België te ontdekken. Zet op mijn lijst . Liefhebbers van lekker bier en mooie wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in België, die uitgekozen zijn omwille van de natuur of ander moois langsheen de route, en niet Bierwandelboek België : een verfrissende manier om België te ontdekken / tekst en foto's Pauline Moulin Auteur Pauline Moulin. Taal Nederlands Oorspr. taal Frans Oorspr. titel Randos bière en Belgique : la façon la plus rafraîchissante de voir la B ... Bierwandelboek België | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Taal Nederlands Oorspr. taal Frans Oorspr. titel Randos bière en Belgique : la façon la plus rafraîchissante de voir la Belgique. Uitgever Antwerpen: Luster ... Bestel Bierwandelboek België van Pauline Moulin. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Liefhebbers van lekker bier en mooie wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in België, die uitgekozen zijn omw...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Moulin
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
Bierwandelboek België.pdf

OMSCHRIJVING

Liefhebbers van lekker bier en mooie wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in België, die uitgekozen zijn omwille van de natuur of ander moois langsheen de route, en nietin het minst omwille van hun eindpunt: elke wandeling brengt je vlakbij een brouwerij of een café/brasserie waar je op adem kunt komen bij het genot van een bijzonder lokaal of artisanaal bier.Zo leidt dit boek je door de mooie omgeving rond Luik naar de abdij van Val Dieu, of door het glooiende Vlaams Brabant naar de brouwerij 3 Fonteinen. Elke Belgische provincie, van Antwerpen tot Luxemburg, komt aan bod.Bij elke wandelroute wordt de nodige informatie gegeven, zoals de moeilijkheidsgraad, de duur, bereikbaarheid met het openbaar vervoer en bezienswaardigheden onderweg. En ook de bieren, van de bittere tot de meer zoete, worden met zorg beschreven volgens hun kleur, neus en smaak. Achteraan in het boek vind je verschillende indexen waarin de wandelingen alfabetisch staan opgesomd volgens vertrekplaats, regio en moeilijkheidsgraad, en waarin ook de bieren alfabetisch gerangschikt zijn.

Wil je het boek lezen?Bierwandelboek België in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Moulin. Lezen Bierwandelboek België Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN