De achtste zuster

De achtste zuster - Elle Eggels | Fthsonline.com

... van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan ... De achtste zuster door Elle Eggels (paperback ... ... . 16-aug-2019 - Recensie van over De achtste zuster | Hebban.nl De Achtste zuster is het tweede boek van Elle Eggels en een los te lezen vervolg op Het huis van de zeven zusters. Emma is de dochter van Martha, het enige kind van alle zeven zusters en Emma heeft net haar man begraven. Haar zoon die wegliep op zijn zestiende komt als een wervelwind terug in haar leven en nodigt haar uit om mee naar Spanje te gaan. De achtste zuster | ISBN 9789044346213 direct en eenv ... Voordeel | PlusOnline ... . De achtste zuster | ISBN 9789044346213 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De achtste zuster | ISBN 9789044346220 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De achtste zuster, dat zich eveneens gedeeltelijk afspeelt in het dorpje waar de auteur is opgegroeid, is duizelingwekkend gepassioneerd en hartverwarmend ontroerend. ONZE RECENSIE. onze waardering. De Achtste zuster is het tweede boek van Elle Eggels en een los te lezen vervolg op Het huis van de zeven zusters. De achtste zuster Elle Eggels & ISBN: 9789044355185 | Paperback, 272 blz | € 21.99 | 08-05-2018 . BESTELLEN. vorige volgende. Het boek; Mijn onstuimige zoon Christian, pas zestien geworden, kwam niet meer thuis na school. Zijn vrienden wisten van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan. Volgende week verschijnt Eggels' nieuwe roman, De achtste zuster.Een duizelingwekkend, gepassioneerd en hartverwarmend ontroerend verhaal. Waar Het huis van de zeven zusters ophield, gaat deze roman verder. Het verhaal speelt zich wederom gedeeltelijk af in het Limburgse dorpje waar de schrijfster opgroeide. De achtste zuster is de dochter, Emma, van een van de zeven zusters, Marth Ik vermoedde, dat ik het gelezen had, tenminste, want erg veel was me niet bijgebleven. Gelukk...

INFORMATIE

AUTEUR
Elle Eggels
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
De achtste zuster.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn onstuimige zoon Christian, pas zestien geworden, kwam niet meer thuis na school. Zijn vrienden wisten van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan. Ik deed het toch. Ik had maar één kind. Nu, na zeven jaar, is hij mijn huis weer binnengestormd en heeft me meegetrokken in een wervelende orkaan.Ik, Emma, ben opgegroeid in een Limburgs dorpje, in een huis waar alleen vrouwen woonden. Mijn vader verdween nog geen jaar na mijn geboorte van het toneel. Mijn moeder Martha en mijn zes tantes runden een bakkerij. We leefden zoals God het bedoeld had. Ik heb mijn echtgenoot nog maar kort geleden begraven. Niets staat me meer in de weg om met Christian mee naar Andalusië te gaan en eindelijk mijn vleugels uit te slaan. Iedereen verklaart me voor gek maar ik heb mijn ticket al geboekt. In je kind vind je jezelf. Ik wil mezelf leren kennen. Ik wil flirten met het leven en de liefde!

Wil je het boek lezen?De achtste zuster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elle Eggels. Lezen De achtste zuster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN