Er zijn belangrijker dingen dan voetbal

Er zijn belangrijker dingen dan voetbal - Dmitri Danilov | Fthsonline.com

...gen als ik zou zeggen dat ik er persoonlijk niet stevig van baal", zegt een eerlijke Marques tegenover Voetbal ... Er zijn belangrijker dingen dan voetbal van Dmitri Danilov ... ... ... Geen voetbal tot en met 3 april. Als er groen licht volgt, hoe snel zouden de matchen dan hervat kunnen worden? Wouter Vrancken loopt met belangrijke bedenkingen rond. De spelers kregen vrij tot maandag, daarna bekijken ze bij KV Mechelen welke richtlijnen er volgen. Mocht het zo zijn dat de trainingen niet kunnen heropgestart worden hebben de spelers een polar mee om individuele trainingen te ... Er zijn ook belangrijkere dingen dan voetbal nu." Champions League Ajax krijgt als nummer een van de rangli ... Begrip Ajax over beslissing titel: 'Er zijn ook ... ... ... Er zijn ook belangrijkere dingen dan voetbal nu." Champions League Ajax krijgt als nummer een van de ranglijst wel het beste ticket voor de Champions League van het volgende seizoen. Er zijn nu veel belangrijker dingen en als dat betekent dat clubs failliet gaan, dan is dat maar zo." Mynails in eenzelfde mening toegedaan: „Het is terecht gestopt. Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax heeft er begrip voor dat zijn club niet als kampioen van Nederland is uitgeroepen. ... 'Belangrijkere dingen dan voetbal nu' 24-4-2020. Belangrijker vooral: pijnvrij na een lange knieblessure. Back in business. Tot het coronavirus een streep zette door al het voetbal tot en met 6 april. Ach, Van Dam weet ook dat er momenteel geen andere optie is dan vooral thuis te blijven en er op die manier voor te zorgen dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt: social distancing. Er zijn belangrijker dingen dan voetbal. Dmitri Danilov Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 22,50: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90-827231-6-8, 300 blz., mei 2018 Formaat: 21,0 (h) x 13,2 (b) x 2,8 (d) cm. Gewicht: 520 gram ... Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB...

INFORMATIE

AUTEUR
Dmitri Danilov
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Er zijn belangrijker dingen dan voetbal.pdf

OMSCHRIJVING

Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. Wat het lot van Dynamo-supporter Dmitri Danilov extra wrang maakt, maar ook diep menselijk, is dat er even verderop een club actief is, Spartak Moskou, die wél met groots gemak het ene succes aan het andere rijgt. Stijfkoppig houdt Danilov echter vast aan zijn liefde voor Dynamo, het blauwe clubtenue en het aura van hele dan wel halve mislukking. Samen met Dynamo wacht Danilov op die ene triomf, die ene vreugde-explosie, die hopelijk alles goed gaat maken. Wie dit boek gelezen heeft, kan zich met recht een kenner noemen van het Russische voetbal.'Danilov creëert afstand om het leven te kunnen overzien, te ordenen - om de ontroering te kunnen toelaten' - A.H.J. DautzenbergDmitri Danilov (1969) is schrijver te Moskou. In alle landen waar zijn werk verschijnt, bouwt hij een vaste schare fans op. Bij Douane verschenen eerder de romans 'Zwarte en groene', 'De horizontale stand' en 'Beschrijving van een stad', alsmede de dichtbundel 'Het saaie, het gewone'.

Wil je het boek lezen?Er zijn belangrijker dingen dan voetbal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dmitri Danilov. Lezen Er zijn belangrijker dingen dan voetbal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN