Marktplaats

Marktplaats - Olivier van Duijn | Fthsonline.com

...gerelateerd aan Marktplaatsfraude chronologisch én categorisch voor je gerangschikt ... Duitse Marktplaats - Gratis Marktplaats in Duitsland ... . Lees gauw verder! De grootste advertentiesite van Nederland. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.nl. Sale of geen sale, nieuw of tweedehands, als je zelf het voordeel van je eigen (ver)koopjes kunt uitonderhandelen is jouw wensenlijstje binnen handbereik met de Marktplaats app Verkopen, zo gedaan vanaf je telefoon! • Zo plaats, wijzig en verwijder je advertenties met je app • voeg je foto's in een handomdraai toe • en beheer je biedingen en je mail alsof het nooit anders geweest is ... Transport voor je Marktplaats aankoop. Heb jij iets moois gezien op Marktplaats ... Marktplaats - Gratis spullen afhalen, aanbieden en vinden ... ... ... Transport voor je Marktplaats aankoop. Heb jij iets moois gezien op Marktplaats en zoek je nog een bezorgdienst? Dan ben je bij Brenger aan het juiste adres! Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen. De advertentiesite voor gratis adverteren. Tweedehands en nieuwe artikelen kopen en verkopen op Speurmarkt.nl. Marktplaats Aanbieding. 76.823 vind-ik-leuks · 19 personen praten hierover. Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats, waarbij de beste aanbiedingen geselecteerd en aangeboden worden... SpanjeMarktplaats De marktplaats voor Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Verkrijg toegang tot een aantrekkelijke niche markt! Sinds 2006 biedt SpanjeMarktplaats i.c.m. het SpanjeForum.nl een sterke combinatie onder de ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters en residenten in Spanje. In Duitsland bestaat marktplaats zoals we die in Nederland kennen niet. Als u toch op zoek bent naar een gratis marktplaats in Duitsland probeer dan websites als ebaykleinanzeigen.de of Locanto , Duitse marktplaats kleinanzeigen , markt.de en quoka.de de grootste advertentie websites voor particulieren....

INFORMATIE

AUTEUR
Olivier van Duijn
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Marktplaats.pdf

OMSCHRIJVING

De succesvolle transformatie van een iconisch Nederlands bedrijf2009, Marktplaats is al ruim tien jaar de meest populaire handels-site. Iedereen in Nederland kent Marktplaats en er is geen serieuze concurrentie. De aankoop van Marktplaats door eBay vijf jaar daarvoor blijkt een briljante zet geweest van de Amerikanen.Dankzij de lancering van mobiele apps in 2010 is het bovendien mogelijk "te marktplaatsen' op momenten en plaatsen waar dat eerder niet kon, wat leidt tot een enorme gebruikersgroei. Die groei kan worden verzilverd door de verkoop van advertentieruimte op de site. En ondertussen is het bedrijf bezig met een technische migratie van de website, een complex proces.Maar daarna blijft de blik intern gericht. Er is weinig oog voor de klant en de veranderende buitenwereld. Van een sprankelende start-up verandert Marktplaats in een trage corporate. En als de eerste serieuze concurrent Marktplaats in de zomer van 2012 aanvalt en de gebruikersgroei vanaf eind 2013 stagneert, wordt het pijnlijk duidelijk dat er structureel iets moet veranderen.Marktplaats vertelt het verhaal van de succesvolle transformatie. Het geeft de lezer een uniek kijkje achter de schermen van een iconisch oer-Hollands bedrijf dat dankzij een rigoureuze strategie- en cultuuromslag, met zelfsturende teams en de slimme inzet van "big data' in staat was zichzelf opnieuw uit te vinden.Olivier van Duijn was ruim 7 jaar CEO van Marktplaats en meer dan 5 jaar General manager van ebay Benelux tot zijn vertrek eind 2018. In deze periode groeide Marktplaats en 2dehands.be uit tot leidende e-commerce platformen met maandelijks meer dan 14 miljoen gebruikers. Eerder was Olivier betrokken bij de start-up van Funda en zette hij recruitment sites op voor Reed Elsevier in verschillende Europese landen. Olivier is ook oprichter en eigenaar van Lintberg.com. Na zijn vertrek bij Marktplaats werd hij CEO van Litebit en is hij commissaris bij diverse bedrijven.Jeroen Jonker Roelants werkt ruim 4 jaar voor Marktplaats, waar hij, als Head of Product, medeverantwoordelijk is voor het verbeteren van de Marktplaats apps en website. Eerder was hij werkzaam bij game developer Spil Games en bij diverse online uitgeverijen.Annemarie Joosen werkt ruim 5 jaar voor Marktplaats. Na diverse functies bij onder meer de Nederlandse Staatsloterij en Madurodam, staat zij sinds 2014 aan het roer van het marketingteam van Marktplaats. In 2016 nam Annemarie plaats in het managementteam van Marktplaats als Director of Marketing. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de marketing, PR en customer service van Marktplaats en 2dehands.

Wil je het boek lezen?Marktplaats in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olivier van Duijn. Lezen Marktplaats Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN