TIJDREIS DOOR BELGIE, EEN

TIJDREIS DOOR BELGIE, EEN - Peter Jacobs | Fthsonline.com

...en tijdreis door Belgi ... Alexandre Dumas kwam ooit in België schuilen voor schuldeisers, en de koning van Hawaï schreef een reisverslag over ons land ... Ebook ePUB: Een tijdreis door Belgie - geschreven door ... ... . Maar ook Victor Hugo en Adeline Trafton vonden België amusant, controversieel, onverwacht lyrisch en heerlijk ironisch. Informatie, wedstrijden en extra's van je favoriete programma. Een tijdreis door België. Peter Jacobs maakt een nostalgische reis door België in oude reisverhalen Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend exotisme Een tijdreis die begint aan de vooravond van de Slag bij Waterloo, dat zou uitgroeien tot dé toeristische attractie van België, tot een reisverslag ... Peter Jacobs maakt een nostalgische reis door België in oude reisverhalen. Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend ... Een tijdreis door Belgie [e-Book] - Peter Jacobs - (ISBN ... ... ... Peter Jacobs maakt een nostalgische reis door België in oude reisverhalen. Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend exotisme Een tijdreis die begint aan de vooravond van de Slag bij Waterloo, dat zou uitgroeien tot dé toeristische attractie van België, tot een reisverslag uit 1914 (!) over de eerste verwoestingen van WO I. Een unieke verzameling fragmenten ... Lees „Een tijdreis door Belgie schrijvers op bezoek 1814-1915" door Peter Jacobs verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Peter Jacobs maakt een nostalgische reis door België in oude reisverhalen Een origineel boek dat doet glimlachen van her... Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend exotisme Een tijdreis die begint aan de vooravond van de Slag bij Waterloo, dat zou uitgroeien tot dé toeristische attractie van België, tot een reisverslag uit 1914 (!) over de eerste verwoestingen van WO I. Een unieke verzameling fragmenten van grote literaire kleppers als Victor Hugo en Stefan Een tijdreis door Belgie | ISBN 9789401400688 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Een tijdreis door Belgie van Peter Jacobs. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tijdreis door België. Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend exotisme. Een tijdreis die begint aan de vooravond van de Slag bij Waterloo, dat zou uitgroeien tot dé toeristische attractie van België, tot een reisverslag uit 1914 (!) over de eerste verwoestingen van WO I. Een unieke verzameling fragmenten van grote literaire kleppers als Victor Hugo en Stefan ... Peter Jacobs m...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Jacobs
DIMENSIE
11,62 MB
BESTANDSNAAM
TIJDREIS DOOR BELGIE, EEN.pdf

OMSCHRIJVING

Peter Jacobs maakt een nostalgische reis door België in oude reisverhalen Een origineel boek dat doet glimlachen van herkenning of van bevreemdend exotisme Een tijdreis die begint aan de vooravond van de Slag bij Waterloo, dat zou uitgroeien tot dé toeristische attractie van België, tot een reisverslag uit 1914 (!) over de eerste verwoestingen van WO I. Een unieke verzameling fragmenten van grote literaire kleppers als Victor Hugo en Stefan Zweig én vergeten schrijvers als de populaire 'chicklit'- schrijfster Adeline Trafton of de laatste koning van Hawaï. De verhalen verrassen door de visie die ze geven op België: amusant, controversieel, onverwacht lyrisch of heerlijk ironisch. Ze zijn ook vandaag nog opvallend lezenswaardig. Samengesteld en ingeleid door Peter Jacobs en mooi geïllustreerd met authentieke, oude gravures.

Wil je het boek lezen?TIJDREIS DOOR BELGIE, EEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Jacobs. Lezen TIJDREIS DOOR BELGIE, EEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN