Verleid de klant

Verleid de klant - Rob Snoeijen | Fthsonline.com

...lant 1e druk is een boek van Rob Snoeijen uitgegeven bij van Duuren Management ... Verleid de klant - NRC Webwinkel ... . ISBN 9789089651471 Wil jij... In de Verleid de Klant leest en leert u hoe u het koopgedrag van (potentiele) klanten op een positieve manier kunt beinvloeden. Omdat verleiden een constant proces is, passeren alle mogelijke verleidingsmomenten de revue. Van een verleidelijke eerste indruk en verleidelijk taalgebruik tot offline en online verleiding. In Verleid de Klant geven Rob Snoeijen en Daniëlle de Jonge doeltreffende v ... Verleid de klant - Rob Snoeijen;;Danielle de Jonge ... ... . In Verleid de Klant geven Rob Snoeijen en Daniëlle de Jonge doeltreffende verleidingstechnieken en praktische tips om het koopgedrag van (potentiële) klanten op een positieve manier te beïnvloeden. Omdat verleiden een constant proces is, passeren alle mogelijke verleidingsmomenten de revue. In Verleid de Klant laten Rob Snoeijen en Daniëlle de Jonge zien hoe u het koopgedrag van (potentiële) klanten op een positieve manier kunt beïnvloeden. Omdat verleiden een constant proces is, passeren alle mogelijke verleidingsmomenten de revue. Van een verleidelijke eerste indruk en verleidelijk taalgebruik tot offline en online verleiding. Verleid de Klant biedt de lezer, in een heldere structuur, veel praktische adviezen en tips om verleidelijk te communiceren met klanten en je sterk te profileren. Het leest deels als een eigentijdse marketing handleiding,...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Snoeijen
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Verleid de klant.pdf

OMSCHRIJVING

Verleid de klant 1e druk is een boek van Rob Snoeijen uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089651471 Wil jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn? Kies dan voor verleiding. Klanten laten zich graag beïnvloeden. Het brein speelt daarbij een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim 85% van het koopgedrag onbewust plaatsvindt. Dat biedt unieke kansen voor jou als ondernemer of (sales)professional. Want wie klanten op de juiste manier weet te verleiden, heeft een ijzersterke overtuigingsstrategie in handen. En daarmee zet je jezelf flink op voorsprong. In Verleid de Klant geven Rob Snoeijen en Daniêlle de Jonge doeltreffende verleidingstechnieken en praktische tips om het koopgedrag van (potentiële) klanten op een positieve manier te beïnvloeden. Omdat verleiden een constant proces is, passeren alle mogelijke verleidingsmomenten de revue. Van een verleidelijke eerste indruk en verleidelijk taalgebruik tot offline en online verleiding. Duidelijk wordt hoe je je zintuigen, gedrag en commerciële vaardigheden optimaal inzet om onweerstaanbaar te zijn voor je klanten. Mogen we je verleiden? Lees dit boek!

Wil je het boek lezen?Verleid de klant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Snoeijen. Lezen Verleid de klant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN