Wanneer het water breekt

Wanneer het water breekt - Chris de Stoop | Fthsonline.com

... over om hier in een dorp achter een hoge dijk een nieuw leven te beginnen ... Wanneer het water breekt door Chris de Stoop (gebonden ... ... . Wanneer het water breekt is een universeel, aangrijpend verhaal over de diepe breuk die migratie is, inzoomend op één boot, één groep, één familie. Een verhaal van opoffering, bedrog, strijd, angst, liefde en heimwee, op een persoonlijke manier verteld door Chris de Stoop, die de familie al jaren volgt en met tientallen reisgenoten sprak. Wanneer het water breekt is een universeel, aangrijpend verhaal over de ... Wanneer het water breekt eBook door Chris de Stoop ... ... . Wanneer het water breekt is een universeel, aangrijpend verhaal over de diepe breuk die migratie is, inzoomend op één boot, één groep, één familie. Een verhaal van opoffering, bedrog, strijd, angst, liefde en heimwee, op een persoonlijke manier verteld door Chris de Stoop, die de familie al jaren volgt en met tientallen reisgenoten sprak. In het meer journalistieke Wanneer het water breekt heeft hij een gezicht willen geven aan de opvarenden van een boot vol Vietnamese vluchtelingen die in 1981 door een Belgisch schip gered worden en waarvan de meesten in België een nieuw leven proberen op te bouwen. Over het algemeen mag je 24 uur thuis afwachten of je spontaan weeën krijgt. Daarna moet j...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris de Stoop
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Wanneer het water breekt.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het waargebeurde verhaal van een visser en zijn dochter, die al een tijd geleden hun vaderland Vietnam ontvluchtten. Hung stak in een kleine vissersboot de zee over om hier in een dorp achter een hoge dijk een nieuw leven te beginnen. Quyen bouwde een succesvolle zaak op, maar worstelt met haar eigenheid.Het is ook het verhaal van de tientallen reisgenoten die langdurig ronddobberden op zee: een kleine gemeenschap van met elkaar verknoopte levens, bijeengebracht op een beslissend moment van hun bestaan. Niet iedereen heeft het overleefd. Sommigen voelden zich daarna verloren. Anderen werden dokter, ingenieur, bankier of ondernemer.Wanneer het water breekt is een universeel, aangrijpend verhaal over de diepe breuk die migratie is, inzoomend op één boot, één groep, één familie. Een verhaal van opoffering, bedrog, strijd, angst, liefde en heimwee, op een persoonlijke manier verteld door Chris de Stoop, die de familie al jaren volgt en met tientallen reisgenoten sprak.

Wil je het boek lezen?Wanneer het water breekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris de Stoop. Lezen Wanneer het water breekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN