De grote Kleyn

De grote Kleyn - Onno Kleyn | Fthsonline.com

...nair compendium, is bijzonder enthousiast ontvangen ... De grote Kleyn - devriesvanstockum.nl ... . Lager op deze pagina citaten en links uit en naar recensies. Wie het wil aanschaffen, met handtekening en desgewenst een opdracht, klikt hier om naar de webshop te gaan. 'Een fantastisch boek.' (Petra Possel, Mangiare, Radio 1) 'Standaardwerk voor elke foodie!' de grote kleyn. Eten en Drinken De Volkskeuken: Zomergroenten met verse pesto. De Gids Een wijnproever gaat zelden tot de bodem, maar voor deze touraine maakt Onno Kleyn een uitzondering. De Gids Napolitaanse ratatouille voor de picknick ... De grote Kleyn | Onno Kleyn - Doorbraak winkel ... . De Gids Napolitaanse ratatouille voor de picknick. De Gids De Volkskeuken: Thaise garnalen-groentesoep. De grote Kleyn barst van de informatie, maar Kleyn hoopt ook dat je kritisch bent en wordt. Hij wil aanzetten tot relativeren en onderzoeken: "Wees nieuwsgierig, experimenteer, lees, stel vragen." Daarbij is zijn stille wens dat het compendium meer is dan een naslagwerk en dat de informatie zo goed smaakt, dat je blijft dooreten. De grote Kleyn | Onno Kleyn. culinair compendium. Zet op mijn lijst . Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ... 'De grote Kleyn, culinair compendium' door Onno Kleyn - Onze prijs: €45,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De grote Kleyn over smaken, snijtechniek en landenkeukens. Bijna drie jaar schreef culinair journalist Onno Kleyn aan zijn compendium. Hij knoopt daarin ingrediënten aan bereidingswijzen, aan etiquette, hij vertelt over smaken, snijtechniek en landenkeukens, ja over wat al niet. De auteur. Onno Kleyn (1957) is al bijna dertig jaar culinair- en wijnjournalist en schrijver van vele, vele kook- en culinaire boeken. Voor zover ik kan nagaan gaat de hoeveelheid verschenen boeken met 'De Grote Kleyn' richting de veertig. Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? De grote Kleyn is echt een leesboek, grote smakelijke foto's ontbreken dan ook, maar het is een genot om doorheen te lezen! Klik hier op > de grote Kleyn < om dit boek te kopen. Je steunt, met het aankopen van boeken via koksland.nl, de lokale boekhandel. Aankopen boven de 15 euro worden kosteloos verstuurd. De naam 'De Grote Kleyn' is beslist van toepassing. Ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno Kleyn
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
De grote Kleyn.pdf

OMSCHRIJVING

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn nu verschijnende magnum opus over de cultuur van eten en smaak. "Onno schrijft zoals ik zou willen schrijven en weet alles wat ik nog zou willen weten.' – Yvette van Boven "Veel beter […] krijgt u het niet in Nederland. Laat daar geen discussie over bestaan.' – NRC "Een genot én een must voor elke kookliefhebber.' – Trouw "Prachtig, zo'n boek […] waar je vele jaren vondsten in zult doen.' – De Standaard Onno Kleyn is al 28 jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en publiceerde zo'n 40 boeken, vooral over Italië, Frankrijk en wijn. In 2011 startte hij met de Academie Culinair Schrijven, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Ook geeft hij colleges over culinaire geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De grote Kleyn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno Kleyn. Lezen De grote Kleyn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN