De kantorenkoning

De kantorenkoning - Raymond Korse | Fthsonline.com

...van paarden) duizelen voor je ogen. Fragment uit De kantorenkoning ... De kantorenkoning - Raymond Korse, Jan Smit - (ISBN ... ... . Opkomst en ondergang van het Eurocommerce-imperium van Raymond Korse en Jan Smit. Eurocommerce. Een charmante boer. Slim, als een schaker; hij denkt voortdurend drie zetten vooruit, betrouwbaar en ambitieus. Iemand met altijd de juiste mensen om zich heen. Maar tegelijkertijd ook dominant en flegmatiek. 'De kantorenkoning' door Raymond Korse, Jan Smit - Onze prijs: €22,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Voormalig kantorenkoning Ger Visser uit Gorssel zit zeker veertien dagen in voorarrest. Justitie verdenkt hem ervan op grote schaal documenten te hebben ... De kantorenkoning van Jan SmitRaymond Korse | Boek en ... ... . Justitie verdenkt hem ervan op grote schaal documenten te hebben vervalst. Aan de val van Visser lijkt geen ... De Kantorenkoning van Raymond Korse en Jan Smit neemt je mee in de megalomane wereld van het vastgoed (en de paardensport), waar het niet gaat om een euro'tje meer of minder. De bedragen van kantoren (en van paarden) duizelen voor je ogen. Bestel De kantorenkoning van Raymond Korse;;Jan Smit. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De kantorenkoning | ISBN 9789460031533 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Un...

INFORMATIE

AUTEUR
Raymond Korse
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
De kantorenkoning.pdf

OMSCHRIJVING

Voorjaar 2015. Vastgoedtycoon Ger Visser staat in zijn rietbedekte woonboerderij in het Gelderse Gorssel. Hij draagt een oude spijkerbroek en is ongeschoren. Zijn ogen zijn dof. Jaren vechten tegen Rabobank, de FIOD, het om en de curatoren hebben hun tol geëist. Drie jaar eerder ging Eurocommerce na een korte doodsstrijd failliet. Directeur-eigenaar Ger Visser werd opgepakt, verdacht van onder meer oplichting, faillissementsfraude en valsheid in geschrifte. Inmiddels is de gevallen vastgoedmiljonair veroordeeld tot 3, 5 jaar gevangenisstraf.Visser is niet zomaar een ondernemer. Samen met zijn broer Kees bouwt hij Eurocommerce in veertig jaar uit tot de grootste kantorenontwikkelaar van Nederland. In de vastgoedwereld, in de paardensport: overal dwingen de ‘cowboys uit het oosten’ respect af. Maar als Kees het bedrijf met ruzie verlaat en kort daarna de kantorenmarkt in elkaar stort, keert het tij. Met de nodige kunstgrepen laat Ger de kantorencarrousel nog zo lang mogelijk doordraaien. Daarbij geholpen door de banken die, niet gespeend van eigenbelang, Visser eerst kritiekloos honderden miljoenen euro’s lenen en hem vervolgens, eind 2011, de nek omdraaien.Waarom was Eurocommerce zo’n succes? Waar ging het mis? Waarom lieten de banken Visser zo lang zijn gang gaan? Aan de hand van uitgebreid onderzoek en gesprekken met de hoofdrolspelers schreven Korse en Smit een even ontluisterende als meeslepende reconstructie van een vastgoeddrama.

Wil je het boek lezen?De kantorenkoning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raymond Korse. Lezen De kantorenkoning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN