De ogen van de muskusos

De ogen van de muskusos - Paul de Marez | Fthsonline.com

...Paul De Marez zijn lezers mee op een fascinerende reis ... De ogen van de muskusos - paperback - Paul De Marez, Boek ... ... .Met stok en rugzak trekt hij er maandenlang op uit, met onderweg een aandachtig oog voor de zin der dingen. Soms wordt hij wakker tussen zachte lakens van inspirerende engelen, dan weer in een oude gevangeniscel of een devoot kloosterbed. In zijn debuut 'De ogen van de muskusos' neemt Paul De Marez zijn lezers mee op een fascinerende reis. Met stok en rugzak trekt hij er maandenlang op uit, met onderweg een aandachtig oog voor de zin der dingen. Soms wordt hij wakker tussen zachte lakens van inspi ... De ogen van de muskusos - Paul De Marez | 9789491144875 ... ... . Soms wordt hij wakker tussen zachte lakens van inspirerende engelen, dan weer in een oude gevangeniscel of een devoot kloosterbed. Er zijn de ontmoetingen met kunstenaars en daklozen ... Paul de Marez is een geweldige auteur. Download en lees het boek De ogen van de muskusos op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De ogen van de muskusos in PDF, ePUB, MOBI. De ogen van de muskusos van Paul De Marez. Paperback. Reisverhalen algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Muskusossen leven in kuddes. In de winter variëren de kuddes in grootte van 12 tot 24 leden. In de zomer spreiden de kuddes zich meer uit en worden de kuddes minder groot, van 8 tot 20 leden. Muskusossen hebben twee te onderscheiden hiërarchieën - één voor de mannelijke en één voor de vrouwelijke dieren. Bestel De ogen van de muskusos van Paul De Marez. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De muskusos was het meest geharde dier van de laatste ijstijd en ook nu is er geen andere grote grazer die in zulke koude omstandigheden kan overleven. Met hun dichte wollen vacht doorstaan muskusossen temperaturen van tientallen graden onder het vriespunt. Tijdens de laatste ijstijd leefden ze samen met mammoeten en wolharige neushoorns. Toen het extreem koud werd, vertrokken de laatste twee ... De ogen van de muskusos - Paul De Marez . Uitgeverij Beefcake presenteert u een bijzonder spiritueel tochtverhaal Voorintekenaars kunnen er binnenkort van genieten. De boekvoorstelling en de afhaling wordt gespreid over drie tijdstippen en plaatsen, telkens met signering door de auteur: In zijn debuut 'De ogen van de muskusos' neemt Paul De Marez zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul de Marez
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
De ogen van de muskusos.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn debuut 'De ogen van de muskusos' neemt Paul De Marez zijn lezers mee op een fascinerende reis. Met stok en rugzak trekt hij er maandenlang op uit, met onderweg een aandachtig oog voor de zin der dingen. Soms wordt hij wakker tussen zachte lakens van inspirerende engelen, dan weer in een oude gevangeniscel of een devoot kloosterbed. Er zijn de ontmoetingen met kunstenaars en daklozen, de ritueel geofferde veenman, de gedreven nerd en de oude schriele schepper. Er zijn de overgave aan de weg zelf en de verstillende momenten, alleen in de natuur. Zijn spirituele voettocht brengt hem over kleine paadjes, langs rivieren en gebergten, van de sarcofaag van Broeder Isidoor in Kortrijk naar een verdwenen graf in het Hoge Noorden. Op zoek naar de vele gezichten van "het God'. Al stappend laat de ziel zich horen en op de ruige hoogvlakte in het Hoge Noorden valt de puzzel in elkaar.Paul De Marez (°1950) heeft een professionele loopbaan in de Kortrijkse cultuursector achter de rug en is een gedreven pelgrim (Compostela, Rome, Istanbul, Trondheim). Elke pelgrimstocht gaat voor hem over het ervaren van betekenis op het ritme van de voeten.

Wil je het boek lezen?De ogen van de muskusos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul de Marez. Lezen De ogen van de muskusos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN