De onbewoonbare aarde

De onbewoonbare aarde - David Wallace-Wells | Fthsonline.com

...allace-Wells met dezelfde titel. Dat artikel werd stevig bekritiseerd, ook vanuit de klimaatwetenschap ... Magnetisch veld aarde kan ieder moment omkeren. Worden ... ... . De onbewoonbare aarde Vertaald door Aad Janssen en Pon Ruiter 2019 de bezige bij amsterdam. ... om de aarde te verpesten voor anderen die heel ergens anders woonden of voor mensen die nog niet geboren waren en het ons zeer kwalijk zouden nemen hoe we onze planeet aan hen 20. zouden nalaten. De onbewoonbare aarde. Als jouw zorgen over de opwarming van de aarde zich beperken tot angst voor de stijgende zeespiegel, ... De onbewoonbare aarde door David Wallace-Wells (Boek ... ... . Als jouw zorgen over de opwarming van de aarde zich beperken tot angst voor de stijgende zeespiegel, dan zie je slechts het topje van de ijsberg. Het is veel, veel erger dan je denkt. Klimaatverandering wordt vaak beschouwd als een langzaam proces, maar de onheilspellende effecten ervan zien we nu al: hete zomers, grote droogte, allesverwoestende overstromingen en orkanen. In De onbewoonbare aarde brengt David Wallace-Wells de laatste wetenschappelijke inzichten samen tot een schokkende aanklacht: we slagen er maar niet in om een betere toekomst voor ons te zien, laat staan dat we naar zo'n idee handelen. De onbewoonbare aarde. Als jouw zorgen over de opwarming van de aarde zich beperken tot angst voor de stijgende zeespiegel, dan zie je slechts het topje van de ijsberg. Het is veel, veel erger dan je denkt. Klimaatverandering wordt vaak beschouwd als een langzaam proces, ... Hij opent zijn nieuwe boek De Onbewoonbare Aarde dan ook met de volgende woorden: "Het is erger, veel erger dan je denkt." Dat blijkt dan ook al snel uit zijn uiteenzetting: meer dan de helft van De Onbewoonbare Aarde focust op de verschillende facetten van chaos die we in meerdere of mindere mate, afhankelijk van hoe we beslissen de klimaatcrisis aan te pakken, zullen ervaren. ,,Het is erger dan je denkt, veel erger.'' Zo begint De onbewoonbare aarde, het net in het Nederlands verschenen apocalyptisch boek waarin David Wallace-Wells uiteenzet wat ons in een opwarmend ... Deel De openingszin van De onbewoonbare aarde liegt er niet om: 'Het is erger dan je denkt, veel erger'. Ook de titels van de hoofdstukken laten weinig aan de verbeelding over: hittesterfte, honger, verdrinking, natuurbranden, onnatuurlijke natuurrampen, slinkende zoetwatervoorraden, stervende oceanen, ongezonde lucht, opwarmingsplagen, economische ineenstorting....

INFORMATIE

AUTEUR
David Wallace-Wells
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
De onbewoonbare aarde.pdf

OMSCHRIJVING

Als jouw zorgen over de opwarming van de aarde zich beperken totangst voor de stijgende zeespiegel, dan zie je slechts het topje van deijsberg. Het is veel, veel erger dan je denkt. Klimaatverandering wordtvaak beschouwd als een langzaam proces, maar de onheilspellendeeffecten ervan zien we nu al: hete zomers, grote droogte, allesverwoestendeoverstromingen en orkanen. De mensheid wordt tegenwoordigjaarlijks overvallen door natuurrampen die zich vroeger maar één keerin een mensenleven voltrokken.In De onbewoonbare wereld brengt David Wallace-Wells de laatste wetenschappelijkeinzichten samen tot een schokkende aanklacht: we slagen ermaar niet in om een betere toekomst voor de mensheid voor ons tezien, laat staan dat we naar zo'n idee handelen. Als we onze aanpak vanklimaatverandering en de manier waarop miljarden mensen leven nietsnel veranderen, zullen binnen één generatie desastreuze ontwikkelingenplaatsvinden waardoor delen van de aarde aan het einde vandeze eeuw onbewoonbaar zullen zijn.

Wil je het boek lezen?De onbewoonbare aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Wallace-Wells. Lezen De onbewoonbare aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN