Dochter van Jesaja

Dochter van Jesaja - Mesu Andrews | Fthsonline.com

...e naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer ... Dochter van jesaja - 9789043531528 - Boekhandel de Beukelaar ... . Het boek Dochter van Jesaja, geschreven door Mesu Andrews, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Dochter van Jesaja, van Mesu Andrews. Artikelnummer: 9789043531528. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Dochter van Jesaja van Lia van Aken en Mesu Andrews voor €22.99 - Nadat bijna haar hele familie voor haar ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma als buit meegevoerd naar Samaria door Israëlische soldaten. Als ze onverwacht wordt vrijgelaten, komt ... Dochter van jesaja | Andrews, Mesu | 9789043531528 ... . Als ze onverwacht wordt vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van profeet Jesaja. Daar trekt... Mesu Andrews schreef 'Dochter van Jesaja', een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia. Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israëlische soldaten. Als ze onverwacht worden […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Mesu Andrews
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Dochter van Jesaja.pdf

OMSCHRIJVING

Mesu Andrews schreef 'Dochter van Jesaja', een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia. Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israëlische soldaten. Als ze onverwacht worden vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van de profeet Jesaja, die Ishma als zijn dochter aanneemt en haar een nieuwe naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer. In haar nieuwe huis vindt Ishma haar vrolijke karakter weer terug en ze trekt de aandacht van prins Hizkia, een jongeman die vastbesloten is het koninkrijk dat zijn vader bijna heeft vernietigd, weer op te bouwen. Maar haar liefde voor hem brengt haar op een pad waarvan ze hoopte dat ze het voor altijd achter zich gelaten had.

Wil je het boek lezen?Dochter van Jesaja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mesu Andrews. Lezen Dochter van Jesaja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN