Een goede moeder

Een goede moeder - Louise Millar | Fthsonline.com

... mama krijgt al kippenvel bij bovenstaande zin want, hoewel we het dolgraag willen, we hebben allemaal (eigenlijk altijd) het gevoel dat we niet goed genoeg bezig zijn ... Wat voor moeder ben ik? - Alle-Tests.nl ... .. We streven naar het perfecte moederschap.Soms zelfs ten koste van onszelf én zelfs dan blijven we nog ons best doen. LEES OOK: Dit zijn de 6 tekenen die erop wijzen dat je een goede moeder zult zijn Zoals onder ouders algemeen bekend is elke ouder énorm getalenteerd in het mega-multitasken. Al kinderwagenduwend een ijsbolletje met de hand opvangen van je kleuter die zijn opperbest aan het doen is zo gevaarlijk mogelijk over te steken, terwijl je in je h ... bol.com | Een goede moeder, Jodi Picoult | 9789044333749 ... ... . Al kinderwagenduwend een ijsbolletje met de hand opvangen van je kleuter die zijn opperbest aan het doen is zo gevaarlijk mogelijk over te steken, terwijl je in je hoofd tactieken bedenkt voor het verbergen van de ... Een goede moeder zijn. Er is al een hoop waar je door moet gaan bij het leren hoe de best mogelijke ouder te zijn, maar er zijn bepaalde problemen waar een moeder als ouder mee te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Louise Millar
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Een goede moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe groot is de kans dat je in je eigen huis niet veilig bent? De jonge weduwe Kate probeert haar zoontje Jack op te voeden in hun huis in Oxford. Maar sinds haar man omkwam bij een beroving is Kate obsessief bezig met de kans dat hun nog meer ongelukken zullen overkomen. Haar dagelijkse routine bestaat uit het afwegen van cijfers over inbraken, ongelukken en sterfgevallen. En dan is ze er ook nog van overtuigd dat er iemand in haar huis komt als zij er niet is, iemand die spullen op andere plekken neerlegt en dingen uit de koelkast eet.Dan ontmoet ze Jago Martin, een professor die gastcolleges over kansberekening geeft aan de universiteit van Oxford. Hij denkt dat hij haar kan verlossen van haar obsessie. Maar is Kate wel paranoïde, of is er echt iets aan de hand..? Louise Millar heeft jarenlang als journaliste gewerkt voor ze besloot dat het tijd was voor een langer project: haar debuut `Kom je spelen?dat een internationaal succes werd. Met `Een goede moederlevert zij opnieuw een sterke psychologische thriller af, dat zich kan meten met de boeken van Sophie Hannah en S.J. Watson.

Wil je het boek lezen?Een goede moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louise Millar. Lezen Een goede moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN