Hart van vuur

Hart van vuur - Miranda Peters | Fthsonline.com

...groep gebiedsvisie Hart voor Vuren gingen over de herinrichting van het openbaar gebied in het centrum van Vuren ... Hart van vuur, Miranda Peters - Paperback - 9789463864992 ... ... . Naast een sterk verouderde openbare ruimte was het ook noodzakelijk om extra parkeerplaatsen te realiseren voor de functies in de zorgplint van het nieuwe gebouw aan het dorpsplein. Titel: Hart van vuur (GAIA Trilogie-2) Auteur: Miranda Peters Uitgeverij: Dutch Venture Publishing Publicatiedatum: 08 oktober 2018 300 pagina's Recensie: Danielle blogtour Dutch Venture Publishing Auteur Miranda Peters schreef als dromerig meisje van tien al verhalen met titels als De Wondervogel, De Droomwolk en De geheimzinnige Boom. Jaren later besloot ze die droom daadwerkelijk na te ... Recensie Hart van vuur door Devika van Steeg: Let op! ... Hart van vuur van Miranda Peters | Boek en recensies ... ... . Jaren later besloot ze die droom daadwerkelijk na te ... Recensie Hart van vuur door Devika van Steeg: Let op! Deze recensie bevat spoilers over Gaia trilogie 1- Hart van glas. Nadat Siem de relatie tussen hem en Hester via de mail heeft beëindigd, is Hester helemaal zichzelf niet meer. Om haar op te vrolijken neemt Yvet haar mee naar Twan, de huisgenoot van Siem… Hart van Vuur is het tweede deel van de GAIA trilogie. Het verhaal Siem is door onbekenden ontvoerd en dat voelt als een nachtmerrie voor zijn vrienden, vooral voor Hester. Ze zijn bang dat zijn ontvoerders experimenten op Siem willen gaan uitvoeren vanwege zijn uitzonderlijke krachten. Hart van vuur. Boek 2 van de GAIA Trilogie. Serie: GAIA Trilogie deel 2: Auteur: Miranda Peters: Voorlezer: Stephanie Julien: Speelduur: 7u 52m 46s: Prijs € 17,95. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar ... Hart van vuur is het tweede deel in de serie over Siem en Hestia die er langzaam maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Miranda Peters
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
Hart van vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft uitgemaakt, zet ze alles op alles om hem te redden, maar dat valt niet mee. Hester wordt gedwongen dingen te doen die ze nooit gedacht had te zullen doen. Ze moet keuzes maken – keuzes die soms onmogelijk zijn, maar toch gemaakt moeten worden. Met grote gevolgen. Hesters hart wordt keer op keer op de proef gesteld. Maar op het moment dat alle hoop verloren lijkt, komt er hulp uit onverwachte hoek. Zal het Hester lukken om Siem te redden? Hoever mag en kan ze gaan? En wat als niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van de anderen op het spel staat?Hart van vuur is het tweede deel in de spannende Gaia-trilogie, een YA-serie die al veel lovende recensies heeft mogen ontvangen van bloggers in Nederland en België.

Wil je het boek lezen?Hart van vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miranda Peters. Lezen Hart van vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN