Het boek over de mensheid

Het boek over de mensheid - Adam Rutherford | Fthsonline.com

...ocht je daar meer over willen weten: onderin staat een artikel naar het boek dat ik over het onderwerp heb geschreven, met de titel 'Biohacking, de toekomst van de maakbare mens' [link onderin] ... bol.com | De Eerste Mens, Göran Burenhult | 9789059470965 ... ... . Om die reden noem ik mensen die zichzelf experimenteel behandelen met genetische modificatie voor nu 'CRISPR biohackers'. Vier Ontstaanstheorieën van de mens In de discussie over het ontstaan van de mens worden regelmatig twee theorieën tegenover elkaar gezet: darwinsime en creationisme. Dat doet geen recht aan het werkelijke aantal ontstaanstheorieën van de mens. Men vergeet de alien intervention-theorie die vooral door Von Däniken populair is gemaakt. Dit boek toont je ho ... bol.com | Het boek over de mensheid | 9789024586004 | Adam ... ... . Dat doet geen recht aan het werkelijke aantal ontstaanstheorieën van de mens. Men vergeet de alien intervention-theorie die vooral door Von Däniken populair is gemaakt. Dit boek toont je hoe je een langzamer leven kunt omarmen en zelfredzamer kunt worden, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe je met alles en iedereen in verbinding staat. Met inzichten van over de hele wereld en opdrachten om even bij stil te staan, biedt dit boek troost en herinnert het ons aan alles waar we dankbaar voor moeten zijn. Het Boek van de Hemelkoe is een oud-Egyptische funeraire tekst, die wordt verondersteld te zijn ontstaan tijdens de Amarnaperiode en deels de redenen beschrijft voor de onvolmaakte toestand van de wereld sinds de opstand van de mensheid tegen opperste zonnegod Ra.De godin Hathor strafte daarop de mensheid, waarbij de overlevenden hadden te lijden onder de afwezigheid van Ra, die nu in de hemel ... Het levert een weelde aan inzichten op over wat het betekent om mens te zijn. Daarnaast is het gelukt om met een respectvolle manier te balanceren tussen de gevoeligheden van zowel gelovigen als ongelovigen en biedt het boek een (voor zover mogelijk) theologisch neutrale blik op een tot nog toe onzichtbaar gebleven Bijbel. Het boek over de mensheid (Hardcover) Adam Rutherfordvertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn. Adam Rutherford. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Adam Rutherford Het boek over de mensheid. een geschiedenis van cultuur, seks, oorlog en onze evolutie. Gedrukt boek . Vergelijking van aspecten van menselijk gedrag met dat van dieren, waaruit de nauwe verwantschap tussen mens en dier blijkt. Genre Non-Fictie Onderwerpen 19 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met kroniek van de mensheid! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Adam Rutherfordvertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Adam Rutherford
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
Het boek over de mensheid.pdf

OMSCHRIJVING

Adam Rutherfordvertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn.Adam Rutherford vertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn. Als mensen denken wij graag dat we de superieure wezens zijn op aarde, maar is dat wel zo? Zit er wel echt zoveel verschil tussen ons en de andere dieren? We zijn tenslotte niet de enige wezens die communiceren, gereedschap maken, vuur gebruiken of seks hebben met een andere reden dan voortplanting.Adam Rutherford vertelt op originele en intrigerende wijze het verhaal van ons leven op aarde, van het eerste begin tot nu. Aan de hand van recente wetenschappelijke ontdekkingen laat hij zien hoe weinig we eigenlijk verschillen van de dieren – en wat ons dat toch uitzonderlijk maakt.

Wil je het boek lezen?Het boek over de mensheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adam Rutherford. Lezen Het boek over de mensheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN