Islam ontsluierd

Islam ontsluierd - E.M. Caner | Fthsonline.com

... uitgave in het Nederlands: 2005 Uitgever: Gideon, Hoornaar ... Islam ontsluierd | Caner | 9789060679876 | 9060679873 ... . ISBN 90-6067-987-3 Paperback - 304 pagina's. Twee insiders over de leef- en gedachtenwereld van moslims. Als we over de islam spreken, waarover hebben we het dan? De hoofddoek ontsluierd Amerikaanse moslima's ontdekken tegenwoordig opnieuw de ongerepte Islam, zoals hij werd … Over ons IslamReligie is een team van gewone mensen met een grote liefde voor de ware, zuivere islam en de boodschap die deze brengt: vrede, overgave, onderwerping aan God de Almachtige; Allah. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Caner, Ergun Mehm ... Gideonboeken | Islam Ontsluierd - Boek ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Caner, Ergun Mehmet|Emir Fethi Caner - Islam ontsluierd. Twee insiders over de leef- en gedachtenwereld van moslims Maar op de middelbare school gaven ze zich over aan Jezus Christus. Beide broers zijn inmiddels professor aan Amerikaanse universiteiten en verkeren in een unieke positie om de islam te ontsluieren. Vriendelijk en eerlijk geven ze een haarscherp beeld van de islam in zijn volle breedte - de gebruiken, de ethiek, de geloofspunten. Bestel Islam ontsluierd Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De islam ontsluierd. Fair Science. 4 years ago. 26-03-2016. Hoeveel lichaamsdelen moeten nog afgerukt worden door aanslagen in luchthavens, markten, treinstations, ... Peter Verschoor, "De Islam ontsluierd, Studie 1 / 3 "Islam: ontstaan, geloof, ethiek" (2017-03-09). Peter Verschoor is trainer en coach in onderwijs en bedrijfsleven, en heeft de Islam, Israël, Profetieën en Eindtijd bestudeerd. ISLAM ontsluierd - Ergun Mehmet Caner / Emir Fethi Caner (2005) € 5,95 incl. BTW Meer informatie Breng me op de hoogte; Nieuwe wegen binnen een oude traditie - Jurjen Beumer (red.) € 2,95 incl. BTW Meer informatie Breng me op de hoogte; In het huis van de pottenbakker - Joris Vercammen, Lidwien van Buuren...

INFORMATIE

AUTEUR
E.M. Caner
DIMENSIE
6,90 MB
BESTANDSNAAM
Islam ontsluierd.pdf

OMSCHRIJVING

Als we over de islam spreken, waarover hebben we het dan? Er zijn weinigen die ons een beter inzicht kunnen geven dan Ergun en Emir Caner. Ze werden opgevoed als soennitische moslims - als zonen van een muezzin (geestelijk leider) - en kennen het islamitische leven van binnenuit. Maar op de middelbare school gaven ze zich over aan Jezus Christus.Beide broers zijn inmiddels professor aan Amerikaanse universiteiten en verkeren in een unieke positie om de islam te ontsluieren. Vriendelijk en eerlijk geven ze een haarscherp beeld van de islam in zijn volle breedte - de gebruiken, de ethiek, de geloofspunten. Ze vertellen wat de jihad is, wat de belangrijkste sekten binnen de islam zijn en hoe de islam wordt gebruikt om geweld te rechtvaardigen.Ze laten zien hoe de islam tegen het christendom en de westerse wereld aankijkt. En christenen krijgen voldoende kennis aangereikt om tot een waardige dialoog met moslims te komen. Dr. Ergun Mehmet Caner is professor theologie en kerkgeschiedenis. Dr. Emir Fethi Caner is professor kerkgeschiedenis. Beide broers wonen in de Verenigde Staten en vervullen spreekbeurten over de hele wereld.

Wil je het boek lezen?Islam ontsluierd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.M. Caner. Lezen Islam ontsluierd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN