Meester Mitraillette

Meester Mitraillette - Jan Vantoortelboom | Fthsonline.com

...orzeven. Jan Vantoortelboom: Meester Mitraillette **** Alles zit tegen in het korte leven van eenvoudige jonge dorpsonderwijzer ... Meester Mitraillette - Jan Vantoortelboom ... . Verrassend mooi en meeslepend verhaal. S.J. Watson: Tweede leven *** Redelijk spannende thriller valt wel veel in herhalingen . René Appel: Schone handen ** Thriller van eigen bodem. Goede poging maar het blijft behelpen. Meester Mitraillette is een gaaf en evenwichtig geschreven roman over schuldgevoel tegen het decor van de Eerste Wereldoorlog. De jonge onderwijzer David voelt zich schuldig aan de dood van twee jongens: zijn broer en een begaafde leerling. Het is een ... Over Boeken, enzo ...: Meester Mitraillette - Jan ... ... . De jonge onderwijzer David voelt zich schuldig aan de dood van twee jongens: zijn broer en een begaafde leerling. Het is een plaatsvervangende schuld want formeel kan hem niets verweten worden. Meester Mitraillette, meer dan 30.000 exemplaren verkocht, staat te lezen op de sticker die Jagersmaan, de vijfde roman van Jan Vantoortelboom, siert.Toen Meester Mitraillette (2014) boek van de maand werd in het populaire televisieprogramma De wereld draait door, steeg de verkoop enorm. Met zijn debuutroman De verzonken jongen (2011) won Jan Vantoortelboom De Bronzen Uil en de Prijs ... Zowel in zijn debuut, De verzonken jongen, als in zijn tweede roman, Meester mitraillette, moeten zijn karakters vaststellen dat je je dierbaren zomaar kunt verliezen.Een paar tellen zijn vaak voldoende om levens onomkeerbaar te veranderen. Aan dat besef is de persoonlijke ervaring van de auteur niet vreemd. Meester Mitraillette. De Eerste Wereldoorlog, een jonge schoolmeester staat voor het vuurpeloton, als deserteur veroordeeld tot de dood. Boek kopen. De Man Die Haast Had. In 'De man die haast had' ziet hoofdpersoon Leon als klein kind zijn oppas Elsie een val maken waardoor zij zwaar gehandicapt raakt. 'De verzonken jongen, Meester Mitraillette' door Jan Vantoortelboom - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Vantoortelboom
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
Meester Mitraillette.pdf

OMSCHRIJVING

De Eerste Wereldoorlog, een jonge schoolmeester staat voor het vuurpeloton, als deserteur veroordeeld tot de dood. Waarom is hij gedeserteerd? Wat heeft de jongen Marcus Verschoppen ermee te maken? En zijn moeder? Jan Vantoortelboom laat op onnavolgbare wijze zien hoe schuldgevoelens een leven kunnen ontwrichten.

Wil je het boek lezen?Meester Mitraillette in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Vantoortelboom. Lezen Meester Mitraillette Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN