Amerikanen

Amerikanen - Steven de Foer | Fthsonline.com

...wakte benadering van enthousiasme. Amerikanen hebben nu eenmaal geen woord voor 'kennis' ... Tienduizend Amerikanen weg uit Duitsland? In Ramstein ... ... . Ze nemen je meteen op in hun wereld, naderhand zal wel blijken of dat blijvend is. Nederlanders doen het omgekeerd. Hun gedrag is veel geslotener. Ze kijken de kat uit de boom, testen wat en besluiten dan om iemand al of niet in hun groep te accepteren. Het machtigste land ter wereld worstelt met onoverbrugbare conflicten, grote ongelijkheid en maatschappelijke achteruitgang. In Amerikanen. Het had zo mooi kunnen zijn schetst Amerikakenner Steven De Foer een ev ... Amerikanen dreigen bedrijven met sancties inzake ... ... . In Amerikanen. Het had zo mooi kunnen zijn schetst Amerikakenner Steven De Foer een even treffend als ontluisterend beeld van een uitverkoren natie. Een scherp zicht op de Amerikaanse malaise is noodzakelijk om onze eigen toekomst te vrijwaren. De Foer beschrijft ... Nederlandse Amerikanen zijn personen in de Verenigde Staten uit Nederland of met Nederlandse afkomst. De Nederlanders waren een van de eerste groepen Europese immigranten die hun thuis zochten in de Nieuwe Wereld.Nederland begon met het bouwen van nederzettingen aan de Amerikaanse oostkust in 1613.Deze dorpen zouden uitgroeien tot steden waarvan New York (door de Nederlanders gesticht als ... De Amerikanen vinden woorden die met ras, religie, lichaamsdelen, seksueel contact en/of geweld te maken hebben het meest beledigend. Beledigingen of vieze woorden duidt men in meeste gevallen aan met de beginletter, zoals the...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven de Foer
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Amerikanen.pdf

OMSCHRIJVING

Het machtigste land ter wereld worstelt met onoverbrugbare conflicten, grote ongelijkheid en maatschappelijke achteruitgang. In Amerikanen. Het had zo mooi kunnen zijn schetst Amerikakenner Steven De Foer een even treffend als ontluisterend beeld van een uitverkoren natie. Een scherp zicht op de Amerikaanse malaise is noodzakelijk om onze eigen toekomst te vrijwaren. De Foer beschrijft concreet hoe pure gulzigheid – naar eten, geld, macht, vertier – de Verenigde Staten mooi maar meedogenloos maakte, en veel Amerikanen gefrustreerd liet over de grote onvervulde beloften. Een urgent boek in wat een sleuteljaar in de Amerikaanse politieke geschiedenis wordt.Steven De Foer (1965) is al zijn hele leven gebeten door de Verenigde Staten. Nadat hij in 2001 als reporter voor De Standaard wekenlang vanuit New York de aanslagen van 9/11 had gecoverd, groeide zijn diepe interesse uit tot een fascinatie. Als Amerikaspecialist op de buitenlandredactie en grand reporter voor het weekblad van De Standaard reisde hij naar meer dan dertig staten. Amerikanen is De Foers derde boek na Onder Hollanders (2001) en Hollywood Boulevard (2016).

Wil je het boek lezen?Amerikanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven de Foer. Lezen Amerikanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN