De dode op het strand

De dode op het strand - Hakan Nesser | Fthsonline.com

...oliere Winnie Maas, wa... De dode vinvis die gisteren voor de Belgische kust werd opgemerkt, ligt sinds vannacht op het strand van De Haan ... De dode op het strand - Hakan Nesser - 9789044524819 ... ... . De politie is ter plaatse om nieuwsgierigen op afstand te houden. De vinvis was gisteren al gespot voor de kust van Oostende en Bredene, hij was toen al overleden. De dode op het strand | ISBN 9789044510027 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op het strand bij de Wassenaarse Slag in Wassenaar is vrijdagochtend een dode man gevonden. Aanvankel ... De dode op het strand van Håkan Nesser | Boek en recensies ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op het strand bij de Wassenaarse Slag in Wassenaar is vrijdagochtend een dode man gevonden. Aanvankelijk werd gemeld dat het mogelijk zou gaan om een drenkeling, omdat de man alleen een zwembroek ... BERGEN - De afgelopen dagen zijn meerdere bruinvissen aangespoeld op een Noord-Hollands strand: vandaag werden bruinvissen gevonden op het strand tussen Hargen aan Zee en Petten en ook op Texel ... De dode op het strand direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Een dode walvis die woensdagmiddag voor de kust van Katwijk dreef, ligt inmiddels op het strand net ten noorden van Scheveningen. Daar wordt het dier ontleed. De jetski glijdt zonder vaart te minderen het strand op. De man erop is er al af gesprongen voordat ie tot stilstand komt. In een draf loopt hij naar de hoek van het strand, rechts van mij. Ik zie ... Op het strand van Zandvoort is dinsdag een dode haai aangespoeld. Volgens een medewerker van Ecomare gaat het om een gladde, ofwel, gewone toonhaai. Deze dieren worden ongeveer 165 centimeter lang en wegen ongeveer 130 kilo. De toonhaai komt normaal gesproken voor in de Atlantische oceaan, de Middellandse zee en de zuidelijke Noordzee. Bestel De dode op het strand van Hakan Nesser. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een dode maanvis is donderdag aangetroffen op het strand van Terschelling. Het exemplaar is ongeveer 1.70 meter groot. De dode op het strand Håkan Nesser Een jong meisje, Mikaela Lijphart, ontmaskert bij toeval de echte dader van de lustmoord op de scholiere Winnie Maas waarvoor haar vader al zestien jaar opgesloten zit in een psychiatrische inrichting in Lejnice. Medewerkers van de dierenambulance hebben donderdag een aangespoeld everzwijn aangetroffen...

INFORMATIE

AUTEUR
Hakan Nesser
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
De dode op het strand.pdf

OMSCHRIJVING

Een jong meisje, Mikaela Lijphart, ontmaskert bij toeval de echte dader van de lustmoord op de scholiere Winnie Maas, waarvoor haar vader al zestien jaar opgesloten zit in een psychiatrische inrichting in Lejnice.Mikaela Lijphart verdwijnt spoorloos na een bezoek aan de verbitterde moeder van de destijds vermoorde scholiere.Brigadier Ewa Moreno, die voor zaken in Lejnice is en Mikaela onderweg in de trein heeft ontmoet, bijt zich vast in de verdwijning van Mikaela.

Wil je het boek lezen?De dode op het strand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Nesser. Lezen De dode op het strand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN