De moderne autopraktijk

De moderne autopraktijk - Jean Trommelmans | Fthsonline.com

...t Vind. Zoekresultaten. Resultaat 61 - 80 (van 869) Sorteer op: Sorteer ... De Moderne Auto Praktijk, J. Trommelmans | 9789066747852 ... ... . Autovraagbaak Opel Meriva benzine- en dieselmodellen 2003-2005 Non-Fictie Nederlands ... De moderne autosloperij. Vroeger ging het slopen van een auto nogal anders dan hoe het tegenwoordig gaat. Sommige mensen hebben nog steeds dit oude beeld in hun hoofd. Vandaag de dag wordt een auto echter op een heel duurzame, milieubewuste manier verwerkt. Bovendien is een auto nu veel meer een persoonlijk bezit geworden. Mo ... Zuinige auto's in de praktijk 45% onzuiniger | CARBLOGGER ... . Bovendien is een auto nu veel meer een persoonlijk bezit geworden. Moderne kunst is de term die algemeen gebruikt wordt voor de avant-gardistische artistieke uitingen vanaf het begin van de 20e eeuw tot ongeveer de jaren 60. Belangrijke stromingen in de Moderne Tijd waren kubisme, futurisme, dadaïsme en surrealisme. Modernisme uitte zich zowel in de schilderkunst als in de beeldhouwkunst.Een algemeen kenmerk van de moderne kunst is de drang om te ... Wereldwijd werken de wetgevers en de auto-industrie hard aan een nieuwe verbruikstest. Verwacht wordt dat die over een aantal jaren beschikbaar is. Dat duurt zo lang omdat het technisch complex is om een test te ontwikkelen die wel goed aansluit bij de moderne autopraktijk en alle richtlijnen die er al bestaan. Dat schrijven de regels voor. Er wordt gewerkt aan een nieuwe test, die naar verwachting tussen 2013 en 2016 beschikbaar komt. Dit duurt lang, omdat het technisch moeilijk is om een test te ontwikkelen die én goed aansluit bij de moderne autopraktijk én bij alle richtlijnen die er al bestaan. Brandstofverbruik we de Hyundai H-Promise Kwaliteitschecklist: een overzicht van de 100 punten waarop de auto grondig gecontroleerd is door een ervaren, gekwalificeerde. Ontdek hier alle Hyundai modellen | H-Point Dordrecht www.h-point.nl. Hyundai heeft genoeg gezinswagens in haar assortiment. Wat dacht u van de ruime Hyundai i30 Wagon, een stationwagen van formaat. Moderne Auto's. Wij vertellen u niets nieuws als we stellen dat moderne auto's steeds ingenieuzer maar daardoor ook gecompliceerder worden met vele high-tech toepassingen. De onderhoudsintervallen worden steeds langduriger maar als er iets mis gaat heeft dat meestal gespecialiseerde werkzaamheden tot gevolg. Naar aanleiding van alle heisa rondom het theoretische verbruik en die van de praktijk, is er een nieuwe formule tot stand gekomen. En volgens de ANWB en Natuur & Milieu moet deze wél echt kloppen....

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Trommelmans
DIMENSIE
11,6 MB
BESTANDSNAAM
De moderne autopraktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Inhoudsopgave: "Basisbegrippen; Werking van de vierslag-benzinemotor; Meercilinder benzinemotoren; Motoronderdelen; Smeersysteem; In- en uitlaatsystemen; Brandstofsystemen; Ontstekingssystemen; Geïntegreerd inspuit/ontstekingssysteem; Dieselmotor en dieselbrandstofsysteem; Benzinemotor met LPG als motorbrandstof; Transmissie; Wielophanging; Remsystemen; Banden en velgen; Stuurinrichting; Airconditioning; Interactief autonavigatiesysteem "

Wil je het boek lezen?De moderne autopraktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Trommelmans. Lezen De moderne autopraktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN