Gewonnen jaren

Gewonnen jaren - Dorly Deeg | Fthsonline.com

...r Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien ... Gewonnen jaren - Dorly Deeg - 9789026338021 | Bruna.nl ... . De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Auteur Dorly Deeg overhandigt het eerste exemplaar van het boek 'Gewonnen jaren. Heldere inzichten over hoe wij ouder worden' aan Theo van Uum, directeur Langdurige Zorg van VWS. July 30, 2019 0 Amsterdamsche Football Club Ajax, kortweg AFC Ajax of gewoon Ajax, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam.De club is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de drie traditionele t ... Gewonnen jaren - Dorly Deeg | Boeken.com ... .De club is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Sinds de oprichting van de Eredivisie speelt Ajax onafgebroken in deze hoogste divisie. Ajax is 34 keer kampioen van Nederland geworden. Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden.Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Thema: Ouderenpastoraat Deze zomer verscheen van de hand van Dorly Deeg, hoogleraar epidemiologie van de veroudering aan het VU Medisch Centrum, een alleraardigst boekje onder dito titel: "Gewonnen jaren. Heldere inzichten over hoe wij ouder worden". Vooral die eerste woorden uit de titel zijn een vondst. Gewonnen jaren. Heldere inzichten over hoe wij ouder worden. Amsterdam: Ambo/Anthos (336 pagina's, € 22,99, ISBN: 978 90 263 38021) De eminente gerontoloog, professor Dorly Deeg, zelf bijna 70 nu, heeft een belangrijk publieksboek geschreven. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 apr 2020 om 08:51. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden.Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Het boek Gewonnen jaren, geschreven door Dorly Deeg, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sac...

INFORMATIE

AUTEUR
Dorly Deeg
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Gewonnen jaren.pdf

OMSCHRIJVING

Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman.Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Maar gelúkkig en prettig oud zijn, hoe doe je dat? Sinds 1991 doet Dorly Deeg onderzoek naar het functioneren van ouderen op lichamelijk, cognitief, emotioneel en sociaal terrein. Welke functies veranderen met het ouder worden, en wanneer? Hoe behoud je het plezier in het leven? Worden we op dezelfde manier oud als onze ouders? En hoe kunnen we ons welbevinden zo lang mogelijk behouden?Met Gewonnen jaren biedt Dorly Deeg een andere kijk op ouder worden. Het welbevinden in iedere "oudere' levensfase staat voorop: wat levert plezier op en waar hangt dat vanaf? Haar boodschap: er is geen "toverpil' om veroudering tegen te gaan; je kunt er wél mee leren omgaan.

Wil je het boek lezen?Gewonnen jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dorly Deeg. Lezen Gewonnen jaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN