Goed vies, het nieuwe gezond

Goed vies, het nieuwe gezond - Maya Shetreat-Klein | Fthsonline.com

...nd' Reactie annuleren. Jouw beoordeling. Naam * Email * Related Products ... Goed vies, het nieuwe gezond by Maya Shetreat-Klein ... . Bekijk Details. Home > Gezondheid > Voeding > Goed vies, het nieuwe gezond | Over opvoeden, eten en gelukkige kinderen Wat is goed voor je en wat kun je beter laten staan? Eind 2015 verschenen de nieuwe 'Richtlijnen goede voeding'. We hebben op een rij gezet wat je per dag nodig hebt om zo gezond mogelijk te blijven. Goed vies, het nieuwe gezond | ISBN 9789463190664 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Goed vies, het nieuwe gezond (Dutch ... Goed vies, het nieuwe gezond door Maya Shetreat-Klein ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Goed vies, het nieuwe gezond (Dutch Edition) eBook: Shetreat-Klein, Maya, Holtzman, Rachel, Ruijs, Marie-Christine: Amazon.co.uk: Kindle Store (Succesboeken | Scriptum) Nieuwe onderzoeken laten zien dat chronische ziekten bij kinderen - van allergieën en ADHD tot psychische ziekten en obesitas - steeds vaker voorkomen. Dr. Maya Shetreat-Klein, kinderneuroloog en zelf ouder, liep op tegen... Vis is onderdeel van een gezonde voeding. Het staat in de Schijf van Vijf. Vis is goed voor de gezondheid. Visvetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten. Daarom is het advies 1 keer per week vis te eten. Bij voorkeur vette vis, zoals makreel, haring, sardines of zalm. De visvangst zorgt tegelijkertijd voor veel natuur en milieuproblemen. Koop nu "Goed vies, het nieuwe gezond" van "Maya Shetreat-Klein" / ISBN 9789463190091 Daarnaast is het belangrijk voor een gezonde huid en gezond haar. Bovendien zorgt Vitamine B2 ervoor dat het zenuwstelsel en de spijsvertering goed in stand worden gehouden. In Haring zit gemiddeld 15% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen en 20% voor vrouwen. Gepaneerde vis of vis met een beslaglaagje zijn wel minder goede keuzes. Door het krokante jasje zuigen ze bij het bakken of frituren veel vet op. Kies daarom liever voor bijvoorbeeld gerookte vis in een salade of vis uit de oven. Duurzame vis kopen. Om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden, is het goed te letten op keurmerken zoals MSC ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maya Shetreat-Klein
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
Goed vies, het nieuwe gezond.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe onderzoeken laten zien dat chronische ziekten bij kinderen - van allergieën en ADHD tot psychische ziekten en obesitas - steeds vaker voorkomen. Dr. Maya Shetreat-Klein, kinderneuroloog en zelf ouder, liep op tegen de grenzen van de conventionele geneeskunde toen haar zoon op zijn eerste verjaardag een ernstige astma-aanval kreeg en een terugval in ontwikkeling vertoonde. Behandeling verbeterde zijn toestand niet, dus ging ze op onderzoek uit. Ze ontdekte dat voeding de sleutel was tot de ziekte van haar zoon. De voeding die hij kreeg, belastte zijn spijsvertering, immuunsysteem en hersenen. De oplossing was verrassend simpel: beter eten zorgde voor gezonde darmen, gezonde hersenen... en een gezond en gelukkig kind.In dit boek laat ze overtuigend zien hoe belangrijk de rol van bacteriën hierbij is: gezondheid begint bij de spijsvertering. Onze bewerkte voeding, onze overdreven aandacht voor hygiëne en het veelvuldig gebruik van antibiotica schaden onze darmen, en daarmee onze gezondheid. Echt eten, gekweekt op een voedingsrijke bodem, en contact met de natuur vormen een natuurlijke remedie tegen de toenemende epidemie aan chronische kinderziekten. Naast talrijke inzichten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek geeft ze een handig voedingsplan om je kind gezond op te laten groeien, dat haalbaar is voor iedere ouder.

Wil je het boek lezen?Goed vies, het nieuwe gezond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Shetreat-Klein. Lezen Goed vies, het nieuwe gezond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN