Het uiterste der zee

Het uiterste der zee - Pauline Broekema | Fthsonline.com

... wonen Meijer Nieweg en Mies Wolf. Vlak voor de inval van de nazi's zijn ze getrouwd ... Het uiterste der zee - Chicklit.nl ... . Geschreven bij Het uiterste der zee. Een aangrijpend verslag over 2 families in oorlogstijd, een verhaal dat je naar de keel grijpt. Ook een verhaal dat verteld moet worden omdat men niet vergeet wat er in die donkere oorlogsdagen met mensen gebeurd is en een verhaal ter waarschuwing, dat het niet weer gebeurd. Het uiterste der zee. Twee Joodse families uit het land achter de dijken In een schilderachtig stadje in ... Pauline Broekema ... . Twee Joodse families uit het land achter de dijken In een schilderachtig stadje in Noord-Groningen wonen Meijer Nieweg en Mies Wolf. Vlak voor de inval van de nazi's zijn ze getrouwd. Hun huwelijk verbindt twee grote Joodse families uit de textiel- en de veehandel. Het uiterste der zee. Twee Joodse families uit het land achter de dijken In een schilderachtig stadje in Noord-Groningen, wonen Meijer Nieweg en Mies Wolf. Vlak voor de inval van de nazi's zijn ze getrouwd. Hun huwelijk verbindt twee grote Joodse families uit de textiel en de veehandel. Al snel krijgen Meijer en Mies een dochtertje, Sara, maar het jonge gezin wordt uit elkaar gerukt. HET UITERSTE DER ZEE: "Het is prachtig en adembenemend. Feit en fictie zijn kunstig met elkaar verweven in een stijl die mij als lezer meevoert. Soms hartverscheurend, altijd ontroerend." - Rinke van den Brink "Jammer, ik heb 'm uit, veel historische feiten door Pauline Broekema verwerkt tot een indrukwekkend familieverhaal. Productinformatie: Het uiterste der zee wee Joodse families uit het land achter de dijken. In een schilderachtig stadje in Noord-Groningen wonen Meijer Nieweg en Mies Wolf. Vlak voor de inval van de nazi's zijn ze getrouwd. Hun huwelijk verbindt twee grote Joodse families uit de textiel- en de veehandel. Lees „Het uiterste der zee Een familiegeschiedenis" door Pauline Broekema verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Twee Joodse families uit het land achter de dijken In een schilderachtig stadje in Noord-Groningen wonen Meijer Nieweg e... Na de bevrijding worden Mies en Sara herenigd, maar blijkt het leven niet meer wat het beloofde te zijn. Het uiterste der ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Broekema
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
Het uiterste der zee.pdf

OMSCHRIJVING

Twee Joodse families uit het land achter de dijkenIn een schilderachtig stadje in Noord-Groningen wonen Meijer Nieweg en Mies Wolf. Vlak voor de inval van de nazi's zijn ze getrouwd. Hun huwelijk verbindt twee grote Joodse families uit de textiel- en de veehandel. Al snel krijgen Meijer en Mies een dochtertje, Sara, maar het jonge gezin wordt uit elkaar gerukt. Vader wordt weggevoerd. Moeder en kind duiken onder in Friesland, gescheiden van elkaar. Na de bevrijding worden Mies en Sara herenigd, maar blijkt het leven niet meer wat het beloofde te zijn.Het uiterste der zeetoont de veerkracht en de moed van mensen en laat op indringende wijze herleven wat door de oorlog en de tijd werd weggevaagd.

Wil je het boek lezen?Het uiterste der zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Broekema. Lezen Het uiterste der zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN