Lang leven

Lang leven - Karina Meeuwse | Fthsonline.com

...an de dieetafdeling van UZ Antwerpen én chef ... Lang Leve de Liefde NL - Vind de liefde van je leven ... ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.9. Van betekenis zijn, nieuwe avonturen beleven, tegenslagen overwinnen, andere mensen ontmoeten en ons eigen plan trekken. Ook in de laatste tijd van ons leven. Maar hoe doen we dat als we niet meer alles kunnen? Deel je idee en win professionele begeleiding en 10.000 euro om je idee voor Leven Lang Leven te realiseren. Lang leven. Karina Meeuwse vertelt in Lang ... Langer leven & Onsterfelijkheid: Methoden & Impact 5x ... ... . Lang leven. Karina Meeuwse vertelt in Lang leven het fascinerende familieverhaal achter het grootste Chinese warenhuis van West-Europa, Toko Dun Yong, en verweeft daarmee ook de grotere geschiedenis van Chinese immigranten in Nederland. Ergens in het jaar 1912 verliet de zestienjarige Dun Yong Sau zijn dorp in China en begon een lange reis op weg naar een beter bestaan. Lang Leve de Liefde Uitzendingen. Lang Leve De Liefde. Aflevering 109, Seizoen 1 . 19-06-2020. SBS6. Alle afleveringen bekijken. Lang Leve De Liefde. Aflevering 108, Seizoen 1 . 18-06-2020. SBS6. Alle afleveringen bekijken. Lang Leve De Liefde. Aflevering 107, Seizoen 1 . 17-06-2020. SBS6. Alle afleveringen bekijken. In Lekker lang leven zet Michaël Sels de puntjes op de i. En met de meer dan 50 recepten zet jij de theorie gemakkelijk om in de praktijk! Michaël Sels is diensthoofd van de dieetafdeling van UZ Antwerpen én chef. Specificaties. ISBN-nummer: 9789463831345 De sleutel tot een lang en gezond leven ligt besloten in tal van onderzoeken over het menselijk lichaam en geest. Dure gezichtscrèmes en voedingssupplementen helpen, maar het komt vooral neer op ... Lang leven. Wat hebben het winnen van een Oscar, een kat bezitten en tuinieren met elkaar gemeen? Naast dat ze allemaal fantastisch zijn, is van alle drie dingen bewezen dat ze ervoor zorgen dat je langer blijft leven. Als je wilt weten... project . Leven Lang Leven. Kennisland zet met het project Leven Lang Leven een nieuwe, positieve beweging rondom fijner oud worden in gang. Een beweging die bestaat uit vernieuwers die allemaal op een innovatieve manier naar de verpleegzorg kijken, andere ideeën he...

INFORMATIE

AUTEUR
Karina Meeuwse
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Lang leven.pdf

OMSCHRIJVING

Karina Meeuwse vertelt in Lang leven het familieverhaal achter het grootste Chinese warenhuis van West-Europa, Toko Dun Yong, en verweeft de geschiedenis van Chinese immigranten in Nederland.Karina Meeuwse vertelt in Lang leven het fascinerende familieverhaal achter het grootste Chinese warenhuis van West-Europa, Toko Dun Yong, en verweeft daarmee ook de grotere geschiedenis van Chinese immigranten in Nederland.Ergens in het jaar 1912 verlaat Dun Yong Sau zijn dorp in China en begint zijn lange reis op weg naar een beter bestaan. Zijn kostbaarste bezit is het kunnen lezen en schrijven. In Hongkong monstert hij aan op een schip dat hem via Liverpool naar Amsterdam zal brengen. Daar komt hij terecht in de jonge Chinese gemeenschap van de jaren twintig en vindt hij werk en vriendschap. Dun Yong Sau maakt er de economische crisis mee, die hem dwingt om op straat pindakoekjes te verkopen. Tijdens de oorlog ontmoet hij zijn vrouw Stientje en neemt zijn leven een andere wending. Samen huren ze een klein pand in de Stormsteeg en beginnen een toko in oosterse producten. Ruim zestig jaar later hebben hun kinderen en kleinkinderen van Toko Dun Yong een imperium gemaakt: een vijf verdiepingen tellend Aziatisch warenhuis met kookstudio en trendy foodstore, en een groothandel die wereldwijd zakendoet. De band met China is in al die jaren alleen maar sterker geworden.Het succesverhaal van drie generaties Dun Yong loopt parallel met de roerige geschiedenis van de Chinese gemeenschap in Nederland.

Wil je het boek lezen?Lang leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karina Meeuwse. Lezen Lang leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN