Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk

Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk - Pieter Niemeijer | Fthsonline.com

..., riep veel vragen op. Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk € 14,95 Het besluit van de Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in 2017 om naast broeders ook zusters in de ambten te laten dienen, riep veel vragen op ... Editie Details - S.P. Abonneeservice ... . Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk € 14,95 Het besluit van de Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in 2017 om naast broeders ook zusters in de ambten te laten dienen, riep veel vragen op. Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk € 14,95 Het besluit van de Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in 2017 om naast broeders ook zusters in de ambten te laten dienen, riep veel vragen op. over zwijgteksten, ... Kunnen we Niemeijer volgen? | Bezinning Man, Vrouw en Ambt ... . Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk € 14,95 Het besluit van de Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in 2017 om naast broeders ook zusters in de ambten te laten dienen, riep veel vragen op. over zwijgteksten, scheppingsorde en geesteswerk, werk. Bijdrage aan het denken over vrouw en ambt Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk (Paperback) € 14,95. Nu: € 14,95. Leverbaar. Bestellen. Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk Bijdrage aan het denken over vrouw en ambt. Product toegevoegd. Het totaalbedrag is: Afrekenen & Versturen naar uw adres Verder winkelen ... Over zwijgteksten, scheppingsorde en Gee door Niemeijer, Pieter, EAN 9789055605514. Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk. Cahier 116. Auteurs: Pieter Niemeijer Jaar: 2018 Aantal blz.: 84 ISBN nr: 9789491943188 Educatief Kinderboeken Fictie en verhalen Non-fictie en vrije tijd Reis, verblijf en vervoer Non-fictie informatief Religie,filosofie en psychologie Zakelijk en studie Wetenschap en informatica Prijs Tot € 5,- Tot € 10,- Tot € 15,- Tot € 20,-Tot € 25,-Toon alles Binding Paperback Ringband Hardback Toon alles Klassieke exegese en het Woord van God : Over zwijgteksten,... (2018) Pagina ... Export to RefWorks; Title: Klassieke exegese en het Woord van God : Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk. Bijdrage aan het denken over vrouw ... Dutch: Type: Other: Publisher: Manvrouwkerk: Publication: https://cris.maastrichtuniversity.nl/en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Niemeijer
DIMENSIE
3,16 MB
BESTANDSNAAM
Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk.pdf

OMSCHRIJVING

In de introductie van zijn boek schrijft Pieter Niemeijer wat de aanleiding is geweest om het te schrijven: 'De Generale Synode van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) besloot in 2017 uit te spreken dat er bijbelse argumenten zijn om naast broeders ook zusters in de ambten te laten dienen. Voor wie geen vreemde in Jeruzalem is, laat zich raden dat de reacties op het besluit ver uiteenlopen.' Reikhalzend werd uitgezien naar een verantwoording van die omwenteling. Kun je de besluiten van de synode aanvaarden en tegelijk aan bovengenoemde teksten rechtdoen? Helaas bood de synode geen antwoord op die vraag, ondanks alle studie die verricht is door deputaten en synodeleden.In dit boek wordt ingegaan op die leemte. Dat gebeurt in de lijn van de gereformeerde schriftuitleg waaraan de schrijver zich verplicht weet. Hij neemt de lezer mee in de ontwikkeling van zijn gedachten. Het biedt nieuwe inzichten die de discussie in de kerken die hem lief zijn, verder brengen. Pieter Niemeijer is predikant in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Rijnsburg. Daarvoor diende hij in Zuidwolde (Gr), Dordrecht en Den Helder. Tevens was hij tweemaal preses van een Generale Synode.

Wil je het boek lezen?Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Niemeijer. Lezen Over zwijgteksten, scheppingsorde en Geesteswerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN